• Ново
50 бр. Флакон Удобно Супер Лепило Универсално лепило Weglau, незабавно свързване за лепене на стъкло, кожа, Метал, дърво, пластмаса, силикон, гума - 1,5 г/бр.
zoom_in

50 бр. Флакон Удобно Супер Лепило Универсално лепило Weglau, незабавно свързване за лепене на стъкло, кожа, Метал, дърво, пластмаса, силикон, гума - 1,5 г/бр.

BGN 9.59

Брой продукти
check Налично

Моля, съхранявайте в място, недостъпно за децаСъхранявайте на хладно, добре проветриво място, далеч от източници на топлина, искри и открит огън.Съхранявайте на хладно, добре проветриво място, далеч от източници на топлина, искри и открит огън.Съхранявайте контейнера плътно затворен, докато не сте готови да го използвате.Уникални функции, които можете да използвате под вода.Веглау е роден през 2015 година.is е подходящ за всички видове неравни и неравни повърхности. 【Моля, обърнете внимание】 Пазете далеч от деца.Уникална производителност миг залепване, може да отнеме от няколко секунди до залепване на материала, например, с голям брой приложения, това е най-ефективният и икономичен лепило.Предпазни мерки : .При случаен контакт с кожата или в очите, веднага изплакнете с вода.Лепило с висока якост, изсъхва незабавно и плътно прилепнала към кожата за секунди. Формула на гела No-run control идеален за употреба върху вертикални повърхности.Избягвайте контакт с очите, кожата и дрехите. 【Супер лигав】 Не нанася се на капки.Съхранявайте на хладно, добре проветриво място, далеч от източници на топлина, искри и открит огън. 【Широко приложение】 Подходяща за лепене на стъкло, кожа, метал, пластмаса, силикон, гума и занаяти, подаръци, кожа, керамика, дърво, играчки, гумени ръбове и автомобилни монтажен винт и може да се използва за залепване на аквариумни корали, лепило за мивки, като дърво, риф, водни растения, мъх, препятствия, etc.Да напълно да оценят вискозитета на лепилото, моля, използвайте го в рамките на 12 месеца след получаване на лепило.Съхранявайте контейнера плътно затворен, докато не сте готови да го използвате.Избягвайте контакт с очите, кожата и дрехите. 【Безопасен и нетоксичен】 Лепило представлява прозрачен гел, го сцепление се дължи на факта, че повърхността на лепилото е изложен на бързо отверждению химически полимеризацией, в резултат на което се получават зашеметяващ лепкава, затвердевшие, станали са твърди, прозрачни колоиден, нетоксични, екологично чисти продукти. 【Моля, обърнете внимание】 Пазете далеч от деца.Weglau винаги е бил искрен обслужване за всички любители на ръчна изработка!.Това лепило, разработен от нас наскоро, всяка бутилка с тегло 1,5 грама, само на 50 бутилки.Съхранявайте на хладно, добре проветриво място, далеч от източници на топлина, искри и открит огън.След употреба, моля, затегнете капачката. малка бутилка е удобна и елиминира отпадните продукти, след отварянето на първата бутилка останалите 49 бутилки все още чисто нови!.Съхранявайте контейнера плътно затворен, докато не сте готови да го използвате.is е подходящ за всички видове неравни и неравни повърхности. 【Моля, обърнете внимание】 Пазете далеч от деца. Веглау бързо се превърна в специалист по производство на цианата, обслужващи различни индустрии.

Клиентите също го харесват..