• Ново
Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с Lenovo IdeaPad 3 (15 инча - 82RK) (поставяне и монтиране на BoxWave) - Компактна мобилна поставка за лаптоп с бързото превключване, с множ?
zoom_in

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с Lenovo IdeaPad 3 (15 инча - 82RK) (поставяне и монтиране на BoxWave) - Компактна мобилна поставка за лаптоп с бързото превключване, с множество ъгли на видимост - Сребрист

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

? [ЗДРАВ] Здрава алуминиева сплав и силикон осигуряват стабилност и устройствата за безопасностСгъва до преносима форма, размер 1,5 х 10 сантиметра за по-лесно преместване. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена на каботажните отвори за циркулация на въздуха, да си Idea Pad 3 (15 инча - 82 RK) не перегревался. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена на каботажните отвори за циркулация на въздуха, да си Idea Pad 3 (15 инча - 82 RK) не перегревался.Благодарение на ШЕСТ различни ракурсам на избор, насладете се на най-доброто гледане в продължение на по-дълъг период от време с по-малко болка в гърба!Прегледайте екрана на вашия Idea Pad 3 (15 инча - 82 RK) с един от шестте налични ъгъл.На задната стена на каботажните отвори за циркулация на въздуха, да си Idea Pad 3 (15 инча - 82 RK) не перегревался.Побереги си на гръбначния стълб!Използвайте това е най-доброто устройство, за да се повиши и по-ниски Idea Pad 3 (15 инча - 82 RK) и други преносими компютри, таблети или дори книга, за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа.Промяна на ъгъла на наклон в съответствие с вашите нужди.Поставяне и монтиране на Box Wave Съвместима с Lenovo Idea Pad 3 (15 инча - 82 RK). ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ ДРЪЖКА] е Направена с гумени крака за предотвратяване на подхлъзване по време на важни срещи zoom, писане на есе и на всичко останало, което трябва да изпълните.Прегледайте екрана на вашия Idea Pad 3 (15 инча - 82 RK) с един от шестте налични ъгъл. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ ДРЪЖКА] е Направена с гумени крака за предотвратяване на подхлъзване по време на важни срещи zoom, писане на есе и на всичко останало, което трябва да изпълните.

Клиентите също го харесват..