• Ново
Вино Бар Шкаф Отделно Стои Вино багажник, Държач за чаша за вино, Украса винен стеллажа, Окачен на държач за Чаши, Обърнати Държач за Чаши, Мрежа, държач за чаша за ви?
zoom_in

Вино Бар Шкаф Отделно Стои Вино багажник, Държач за чаша за вино, Украса винен стеллажа, Окачен на държач за Чаши, Обърнати Държач за Чаши, Мрежа, държач за чаша за вино (Цвят: бронз размер: 120 см * 35 см)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Инсталиране на стелажи и рафтове с винтове, закрепването целия багажник за тавана чрез предварително пробити дупки, и тогава тя е готова за използванеС помощта на този стеллажа можете да се насладите на добър вкус на вино по всяко удобно за вас време. இ Нашия тавана рафтове, подходящ не само за съхранение на вино и бутилки за дома, но и широко се прилага в търговските помещения като барове, кафенета, хотели, ресторанти, търговски изби и различни елитни клубове. ?【Лесен монтаж】пълен с подробни инструкции и необходимо оборудване може лесно и плавно да извършите инсталирането малко винен стеллажа. ?【Лесен монтаж】пълен с подробни инструкции и необходимо оборудване може лесно и плавно да извършите инсталирането малко винен стеллажа.Окачен вино багажник : модерен стил, iron висящи рафтове за вино, чаши за вино, тавана декоративен багажник, може да се използва в барове, ресторанти, кухни или винарски изби, също може да се използва като декорация на дома. Висококачествено боядисване, силна адхезия, добра компактност, може ефективно да предотврати ексфолиране на боя и устойчивост на корозия.За сигурността и стабилността на четири стълба окачени едновременно.Спецификацияназвание : стелажи Материал : Железоподходит за ресторант, бар, кухненски бокс, маса за хранене и други случаи за подобряване на качеството на живот незаменима украса Предимство на продукта : 1.Оборудван е с метална вкара като, вино кабинет осигурява вентилация, като същевременно се гарантира неприкосновеността на личния живот. Отлично функционално и декоративно допълнение към всякаква обстановка.Регулируема ширина и височина : Дължина на пръта може да се регулира в съответствие с различните ситуации.Оборудван е с метална вкара като, вино кабинет осигурява вентилация, като същевременно се гарантира неприкосновеността на личния живот. Чудесен рафтове за съхранение ви дава възможност да се спести място и служи като голям контейнер за елементи, придавайки на вашата стая от особено значение благодарение на привлекательному цвят и луксозния дизайн.Окачен вино багажник : модерен стил, iron висящи рафтове за вино, чаши за вино, тавана декоративен багажник, може да се използва в барове, ресторанти, кухни или винарски изби, също може да се използва като декорация на дома.

Клиентите също го харесват..