• Ново
CAFINY Въртящи се на 360 Органайзер за грим, Въртяща Маса за грим Lazy Susan, Органайзер за Парфюми, Козметика Lazy Susan, Витрини за Козметика, Поставки за парфюми, Органайзер За ?
zoom_in

CAFINY Въртящи се на 360 Органайзер за грим, Въртяща Маса за грим Lazy Susan, Органайзер за Парфюми, Козметика Lazy Susan, Витрини за Козметика, Поставки за парфюми, Органайзер За грижа за кожата, за Съхранение на Козметика

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

【Многоцелеви】 : Тези въртящи се организаторите са подходящи за кухня, баня, дневна, офис, шкафа, маса за хранене, гардероб, плотове, складово помещение, бюфет, хладилник.До всички елементи без задънена улица могат лесно да получат достъп, спестяване на енергията и удобство.Спестете място и поддържайте ред в дома си.Гладка лагери в долната част на улесняват работата на всеки завой.Спестете място, упорядочивайте вашите шкафове и плотове и лесно да се измие. 【Голям капацитет】 : Нашите козметични витрини и без монтаж, идеален размер и форма, два варианта на размера на покупка : голям размер на 11 "x 11"x 3,9"; малкият размер на 8,7 "x 8,7"x 2,9", вие можете да организирате всички елементи, които искате да запазите. 【Здрав】 : Конструкция с удебелени ръбове намалява вероятността от падане на предмети, което ви позволява да съхранявате и различни козметични средства в банята, заема малко място и прави вашата всекидневна подреден.До всички елементи без задънена улица могат лесно да получат достъп, спестяване на енергията и удобство.Ние ще решим проблема вместо вас в рамките на 24 часа и ще ви предоставим 12-месечна гаранция, купувате с мир на ум.Той може плавно да се върти на 360°.Той може плавно да се върти на 360°. 【Въртящ се дизайн на 360 градуса】 : Органайзер за грим lazy susan идеално място за организиране и съхранение на вашите козметични продукти и всякакви аксесоари. 【Здрав】 : Конструкция с удебелени ръбове намалява вероятността от падане на предмети, което ви позволява да съхранявате и различни козметични средства в банята, заема малко място и прави вашата всекидневна подреден. 【Голям капацитет】 : Нашите козметични витрини и без монтаж, идеален размер и форма, два варианта на размера на покупка : голям размер на 11 "x 11"x 3,9"; малкият размер на 8,7 "x 8,7"x 2,9", вие можете да организирате всички елементи, които искате да запазите.

Клиентите също го харесват..