• Ново
Instarry САМ 5D Комплекти за Диамант живопис за Възрастни, Голям Размер, Пълна Тренировка, Златна Опора Риби, Кристалната Бродерия на кръстат бод, Стенни Декорации за Вс?
zoom_in

Instarry САМ 5D Комплекти за Диамант живопис за Възрастни, Голям Размер, Пълна Тренировка, Златна Опора Риби, Кристалната Бродерия на кръстат бод, Стенни Декорации за Всекидневна, Комплекти за Бродерия 31,5x15,7 инча

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

【Голям размер】 5 D едрогабаритна диамантена живопис означава по-ясни мотиви и по-ярки детайли 【Наслаждавайте се! 】 Довършителни работи от диаманта със собствените си ръце - това е процес на настройка на себе си и на съвместен щастлив прекарване на времето със семейството си.Не мога да чакам, когато завърши своя шедьовър!. 【След обслужване】 Ние ще ви предоставим безплатна услуга за повторно изпращане на диаманти, ако не ви е достатъчно диаманти.А лепилото е покрит с прозрачна защитна хартия.И това е добър подарък за празници и на рождения ден. 2 * Инструменти (diamond пен, diamond тава, твърдо лепило).О : Моята 8-годишната внучка обръща намален картина с диаманти, така че мисля, че това би могло да се направи и 10-годишно дете. * Продуктът не съдържа рамка.За : Продукт съдържа всички необходими ви инструменти и материали. Въпрос : Трябва ли да се подготвят други средства?.Това ще бъде подобреното до нивото на учебното сътрудничество на родители и деца, когато вие ще напуснете това с детето си.Това беше един много щастлив ден.Обновете материал, платно, да увеличи дебелината на 25%, направете го по-здрав и му е лесно да мачкам.И самата картина е лош вкус фон, не се притеснявайте за това, че диамант ще падне от платното.Висока инжекция печат.Споделяте, се усмихвайте, играй и хвалете.Или нашето сервизно обслужване могат да ви предоставят повече от диаманти.Готова е диамантена рисувани е подходящо за офис, бар, спалня, всекидневна, декориране на дома.Форма : Кръгъл брилянт.Цветни и триизмерни, по-красива, отколкото бродерия на кръстат бод. Въпрос : кръгъл или квадратен диамант?Това е частична или пълна област вложки?.Забавлявайте се от творчеството. 【HD платно】 Instarry diamond art комплекти - това е висококачествен прозрачен водоустойчив картина, платно, без гънки, пълна с бормашина, с подробни инструкции и идеалното съчетание на цветове.Уникална изработка на производство го прави по-ограненным от други диаманти.26 лица са блестящи, като цялата картина по-ярка и красива.

Клиентите също го харесват..