• Ново
Тава за дистанционно управление на телевизори с 5 Отделения, Държач за дистанционното управление от изкуствена кожа /Caddy, Кутия За съхранение на мултимедийни диста?
zoom_in

Тава за дистанционно управление на телевизори с 5 Отделения, Държач за дистанционното управление от изкуствена кожа /Caddy, Кутия За съхранение на мултимедийни дистанционни управления / Точки / Четка за грим / Канцеларски

BGN 6.23

Брой продукти
check Налично

【Многофункционален】- настолен органайзер с 5 отделения за съхранение на климатици, кутии, кабелна телевизия, малки тонколони, мобилни телефони, малки аксесоари за електронни носители, козметика, очила, химикалки / моливи и други офис консумативи канцеларски материали 【Модерен дизайн】-Произведен от висококачествена изкуствена кожа в скандинавски стил, здрав и издръжлив, с тънки шевове и вграден меко кадифе, изискан и дълготраен, подходящ за всеки декор и може идеално да се вмести в живота си. 【Модерен дизайн】-Произведен от висококачествена изкуствена кожа в скандинавски стил, здрав и издръжлив, с тънки шевове и вграден меко кадифе, изискан и дълготраен, подходящ за всеки декор и може идеално да се вмести в живота си. 【Многофункционален】- настолен органайзер с 5 отделения за съхранение на климатици, кутии, кабелна телевизия, малки тонколони, мобилни телефони, малки аксесоари за електронни носители, козметика, очила, химикалки / моливи и други офис консумативи канцеларски материали. 【Широко се използва】- Модерен и опростен дизайн добавя уют на вашия домашен убранству, можете да го постави на масичката за кафе в семейния хол, бюрото в офиса и в кухненски багажник, както и в много други сценарии на употреба и за целите, които ще ви помогнат най-добре за съхраняване на вашите неща. 【Перфектен размер】- Общият размер : 8,46 инча (Д) х 2,95 инча (Ш) х 4,72 инча (В), пет отделения за съхранение, ширината и дебелината на всяка секция на около 2,36 х 1,44 инча, придават стилен вид на вашия дом и офисному декора. 【Най-добрият избор】 Луксозен модерен дизайн, изящна изработка производство, многопластова структура, това ще бъде идеален подарък за семейството на годишнини, нов дом, промоции, както и подаръци за рожден ден и Коледа или като ежедневна изненада и т. 【Най-добрият избор】 Луксозен модерен дизайн, изящна изработка производство, многопластова структура, това ще бъде идеален подарък за семейството на годишнини, нов дом, промоции, както и подаръци за рожден ден и Коледа или като ежедневна изненада и т.

Клиентите също го харесват..