• Ново
Ризи за кучета за момичета от средни породи, Дишаща Пижами за кучета Nobleza с Бели и Черни Пледами, Приятна за кожата на Домашни животни Памучни Дрехи за Ежедневието м?
zoom_in

Ризи за кучета за момичета от средни породи, Дишаща Пижами за кучета Nobleza с Бели и Черни Пледами, Приятна за кожата на Домашни животни Памучни Дрехи за Ежедневието мъжки кучета, Партита, Официални събития

BGN 7.59

Брой продукти
check Налично

Ние обещаваме, че ще отговорим в рамките на 24 часа ? УДОБЕН ПРИЯТЕЛКА и ДОБРА прострочка : Дрехи за кучета Nobleza за средни кучета модна и практична благодарение на деликатни крою и добра прострочке. ? БЕЗУПРЕЧНО СЕРВИЗНО обслужване : Nobleza се фокусира върху това да направи живота на вашия домашен любимец по-добре.А малкия джоб на гърба добавя малко на шега.Ние обещаваме, че ще отговорим в рамките на 24 часа.Това ще бъде чудесен подарък за вашия домашен любимец на Коледните или новогодишните празници.Защелкивающаяся бутон е не само лесно се побира и се отстранява, но и предпазва от заплитане на косата.Това ще бъде чудесен подарък за вашия домашен любимец на Коледните или новогодишните празници. ? МОДНИ ДРЕХИ, подходяща за най-различни случаи : Облекло за малки кучета Nobleza с класически черно-бели клетчатыми модели ще направят вашия домашен любимец по-хубави и модерни. ? БЕЗУПРЕЧНО СЕРВИЗНО обслужване : Nobleza се фокусира върху това да направи живота на вашия домашен любимец по-добре.Просто служи щастие на вас и вашия домашен любимец.Подходящи за ежедневието, партита, официални събития и почивка.Подходящи за ежедневието, партита, официални събития и почивка. ? ДИШАЩА и приятна за КОЖАТА : Пижами за кучета Nobleza, изработена от 100% памук, приятна за кожата и воздухопроницаема, но в същото време мека, гарантирано осигурява на вашия домашен любимец на специална сезонна защита.Ако има някакви проблеми с качеството на нашия продукт, моля, свържете се с нас за получаване на подкрепа. ? УДОБЕН ПРИЯТЕЛКА и ДОБРА прострочка : Дрехи за кучета Nobleza за средни кучета модна и практична благодарение на деликатни крою и добра прострочке.НЕ избирайте просто размер от теглото или на породата.? СЪВЕТИ за избор на размер : Моля, проверете таблицата с размери на ризи за кучета Nobleza и изберете размера, внимателно измерив дължина на шията, гърдите и гърба на кучето (от задната част на врата до основата на опашката).Ако на вас или на вашия домашен любимец не са доволни от избрания от вас размер, можете да подадете молба за връщане и замяна безплатно.Защелкивающаяся бутон е не само лесно се побира и се отстранява, но и предпазва от заплитане на косата.

Клиентите също го харесват..