• Ново
Loyanyy 2 опаковки, Скъпа Жилетка за Кучета, Риза за Малки до Средни Кучета, Дишаща Вафельная Майк за Котки, Цветя Облекло за Кутрета и Котенков, Лятна Готини Дрехи за ку?
zoom_in

Loyanyy 2 опаковки, Скъпа Жилетка за Кучета, Риза за Малки до Средни Кучета, Дишаща Вафельная Майк за Котки, Цветя Облекло за Кутрета и Котенков, Лятна Готини Дрехи за кучета и Котки, Синя Малка Розова

BGN 6.39

Брой продукти
check Налично

【Лесна употреба】 Са еластични въжета, така че да ви е удобно да правите снимки и да ги обличане за вашата сладка пухкава малка принцеса и за вашият домашен любимец се чувствах комфортно, лежи точноЗа да се гарантира качеството. Препоръчва се за померанского шпиц, породата малтийски, бишона, shih дзъ, мин Пин. Препоръчва се за померанского шпиц, породата малтийски, бишона, shih дзъ, мин Пин.ЗАЩО да ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ ТЕНИСКИ От 2 ОПАКОВКИ? 1.Най-добрият подарък : Нашият нашийник за кучета ще помогне на вашия домашен любимец да изглежда стилно и очарователно. 【За многократна употреба】 Чудесен избор от дрехи за кучета за разходки, пикник, почивка, фотосесия, подходящ както за улицата, така и за помещения, ежедневно носене, парти, сватба, пътуване, фотография и рожден ден, благодарение на което вашите домашни любимци изглеждат привлекателно и мило. 【Уникален дизайн】 Лифтинг на тази тениски беше подсилено и много е трайна. 【За размера на】 : Малка-Дължината на гърба-10 см, обиколката на гърдите-14 инча, подходящ за от 4 до 7,5 килограма. 【За размера на】 : Малка-Дължината на гърба-10 см, обиколката на гърдите-14 инча, подходящ за от 4 до 7,5 килограма.Можете да изведат своя домашен любимец на улицата, по-добре да контролира движенията му и не се даде на кучето да се изплъзне или да избяга.Това би бил идеалният подарък за вашето кученце Нашата марка : Loyanyy - това е марка, регистрирана в САЩ.Моля, правим една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Чудесно за лятна ваканция, почивка на брега на морето, в парка, за снимки и т.Чудесно за лятна ваканция, почивка на брега на морето, в парка, за снимки и т. лък, цветен стил на избор.Тези ярки, цветни ежедневни тениски ще придадат на вашата собачке или котенку шикозен вид за ежедневно носене. Високо качество, здрава и устойчива на износване материал. Силует по-горе в корема за удобство при ходене на гърне, дизайн пуловера позволява лесно се облича и да стреля.Асортимент от висококачествени стоки, представени в Loyanyy, предлага отлични цени на разумни цени.Тази риза е еластична, така че може да се обърне на повечето от куче със среден размер.Освен това, лък на гърба е с метална D-образен пръстен, така метална кука теглене на въже може лесно да затегнете. 【Различни стилове за избор】 Има вафли, мече.Можете да изведат своя домашен любимец на улицата, по-добре да контролира движенията му и не се даде на кучето да се изплъзне или да избяга.【Лесна употреба】 Са еластични въжета, така че да ви е удобно да правите снимки и да ги обличане за вашата сладка пухкава малка принцеса и за вашият домашен любимец се чувствах комфортно, лежи точно. лък, цветен стил на избор.Тъканта еластична и ризи може лесно да се облича и да стреля.Преди да поръчате измерва тялото на кучето, оставяйки място за два пръста.

Клиентите също го харесват..