• Ново
Pop It Fidget Toys Pack: Pop It 4 опаковки пръкват играчки Figit | Poppet Fidget Toy, идеалната играчка Pop It | Pop It Fidget Пакет за деца, тийнейджъри и възрастни | Попърс Фигетгет за момичета и мом?
zoom_in

Pop It Fidget Toys Pack: Pop It 4 опаковки пръкват играчки Figit | Poppet Fidget Toy, идеалната играчка Pop It | Pop It Fidget Пакет за деца, тийнейджъри и възрастни | Попърс Фигетгет за момичета и момчета, детски играчки

BGN 6.50

Брой продукти
check Налично

Играчка-непоседа поппет ще ви помогне да се освободите от стресаRainbow pop it привлекателна pop its за момичета и поп its за момчета.? ОТЛИЧНА дълготрайност, лесно за почистване И е изработен от АБСОЛЮТНО безопасен силикон - играчки-неспокойни Попърс, изработени от екологично чист силикон, което прави играчки-неспокойни безопасни, трайни, подлежат на повторна употреба и лесно се пере, което ги прави идеална играчка-непоседой, с която можете да играете, без да се притеснявате за тяхната безопасност. ? НЕВЕРОЯТЕН ПОДАРЪК - Пакети Pop It - страхотен избор на подаръци.Играчки-неспокойни за възрастни може да се използва по време на почивките по време на работа, за да се намали стреса и играчки-неспокойни за децата ще помогне за възстановяване на концентрацията в училище.Можете да играете с децата си, укрепваме връзката си, а fidget pop it също е по-добър образователен инструмент.Случва ли момент, когато вие изпитвате стрес или безпокойство на работното място или в живота?Набор от фигет сега е необходим дом. ? СТРЕССОУСТОЙЧИВЫЕ ИГРАЧКИ ЗА УСПОКОЯВАНЕ на УМА - Набор от играчки figetget издава приятни хлопающие звуци при натискане.Тези играчки figit притежават терапевтични качества, които правят сетивно играчка bubble popping идеална за облекчаване на стреса и тревожността.Тази играчка-непоседа push pop е разработен специално за стимулация на съответните сетивни неврони в когнитивната система на мозъка. ? ЛЕСЕН, удобен за ползване в переноске (чанта включени в комплекта)- Размери и тегло играчка pop it toy позволяват лесно да се пренасят играчки figet навсякъде и по всяко време.

Клиентите също го харесват..