• Ново
Калъф за централната конзола на автомобила qzhiren-Мат Подлакътник, Калъф За Подлакътник от вспененной кожа с ефект на паметта, Възглавница за подлакътник за suv/камион
zoom_in

Калъф за централната конзола на автомобила qzhiren-Мат Подлакътник, Калъф За Подлакътник от вспененной кожа с ефект на паметта, Възглавница за подлакътник за suv/камион /Кола (черен)

BGN 10.76

Брой продукти
check Налично

【Повишен комфорт】 Изработена от мека пяна с памет ефект, тази възглавница за автомобил подлакътник ефективно облекчаване на натиска на ръцете си, осигурявайки по-добра поддръжка на лактите, които ще направят шофирането по-удобноТъканта лента е гъвкава и здрава и позволява надеждно да се определи мека възглавница подлакътник на кутията на централната конзола на автомобила.С този калъф за централната конзола ще можете да се насладите на продължително пътуване или да се отправят зад волана без болки в лактите. 【Осигурява пълна защита на】 Този тампон на подлакътник може да се намали износване, причинено от триенето на лакътя по време на дълъг път с кола, тя е достатъчно дебела, за да защити колата от ноктите на домашни животни, замърсяване, а също така може да намали броя на напитки, масло, прах и други замърсявания. Преди пускането на поръчката трябва да се измери конзола на автомобила си, преди да вземат решение. 【Лесна инсталация】 Отворете кутията на централната конзола на автомобила, след това издърпайте платнена лента за подлакътник на задната страна на автомобила, за да инсталирате и, накрая, поставете централната конзола на автомобила.който е на централната конзола повечето автомобили, джипове, камиони, леки автомобили, микробуси (като Ford, Jeep, Honda, Toyota, Subaru, Nissan, Mazda, Tesla и т. 【Лесна инсталация】 Отворете кутията на централната конзола на автомобила, след това издърпайте платнена лента за подлакътник на задната страна на автомобила, за да инсталирате и, накрая, поставете централната конзола на автомобила. 【Повишен комфорт】 Изработена от мека пяна с памет ефект, тази възглавница за автомобил подлакътник ефективно облекчаване на натиска на ръцете си, осигурявайки по-добра поддръжка на лактите, които ще направят шофирането по-удобно. 【Осигурява пълна защита на】 Този тампон на подлакътник може да се намали износване, причинено от триенето на лакътя по време на дълъг път с кола, тя е достатъчно дебела, за да защити колата от ноктите на домашни животни, замърсяване, а също така може да намали броя на напитки, масло, прах и други замърсявания. 【Универсален размер】 Дължина : 12,2 инча, ширина : 8,26 инча. Преди пускането на поръчката трябва да се измери конзола на автомобила си, преди да вземат решение.

Клиентите също го харесват..