• Ново
WCHOSOZH 2 БР. Висящ Органайзер за Обеци, Стенен Органайзер За Бижута, Поставки за Колиета с куки, Златна Стенен Държач за Бижута за Колиета, Гривни (форма на облак и верт?
zoom_in

WCHOSOZH 2 БР. Висящ Органайзер за Обеци, Стенен Органайзер За Бижута, Поставки за Колиета с куки, Златна Стенен Държач за Бижута за Колиета, Гривни (форма на облак и вертикален правоъгълник)

BGN 23.65

Брой продукти
check Налично

【Побира много обеци】 Нашият стенен рафтове за съхранение на бижута е сетчатую структура, с помощта на мрежата за съхранение на обици, окото е достатъчно, за да побере голям брой обеци, поддържане на динамична и елегантна форма на обециГолдън външния вид на класически и елегантен, и това е един добър помощник за съхранение на обици. 【Многоцелеви】 Нашият стенен рафтове за съхранение на обици може да се използва не само като склад за обици, но и на малък S-метафорично куката, който върви в комплект, можете да се съхранява на огърлици, гривни и други украшения, което е достатъчно за ежедневното съхранение на бижута. 【Идеалното подвесное хранилище на бижута】 Подвесная мрежа за съхранение на обици, можете да го използвате само с куки, като същевременно осигуряват много място за съхранение на обици.Това е много удобно да се взема и да видите с един поглед. 【Изящни Бижута Мебели】Мрежа за съхранение на бижута е не само рафтове за съхранение на бижута като обеци, колиета и гривни, но също така може да се използва като част от декора на мебелите, която се използва с куки.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви помогнем.

Клиентите също го харесват..