• Ново
Juuxncgv 2 бр., Класически тенекиен Калейдоскоп, Ретро Играчки, Развивающий Калейдоскоп с Метален Корпус, за Момчета, Момичета, Пълнители за ръчни чанти, Рожден Ден, (жъл?
zoom_in

Juuxncgv 2 бр., Класически тенекиен Калейдоскоп, Ретро Играчки, Развивающий Калейдоскоп с Метален Корпус, за Момчета, Момичета, Пълнители за ръчни чанти, Рожден Ден, (жълто и синьо)

BGN 5.69

Брой продукти
check Налично

?【Чудесен подарък за дете】 Нашият магически класически цветен калейдоскоп - изненада за децата си, дайте им калейдоскоп и позволете им да се учат в процеса на игра! ?【Забавни забавни играчки】 С помощта на тези калейдоскопов децата могат да наблюдават и да се учат на красотата е симетрия, красиви цветове и модели със собствените си очи, като стимулира тяхното любопитство, въображение, творчество и логическо мислене. ?【Високо качество】 играчка- "калейдоскоп" е изработена от метална ламарина, без остри ръбове, е по-твърда външна обвивка, трайна, лесна, работи добре и безопасно за деца. ?【Забавни забавни играчки】 С помощта на тези калейдоскопов децата могат да наблюдават и да се учат на красотата е симетрия, красиви цветове и модели със собствените си очи, като стимулира тяхното любопитство, въображение, творчество и логическо мислене. ?【Чудесен подарък за дете】 Нашият магически класически цветен калейдоскоп - изненада за децата си, дайте им калейдоскоп и позволете им да се учат в процеса на игра!.Страхотна развитие играчка за обучение и забавление.Той е достатъчно издръжлив, за да издържат на ежедневна игра, и не ръждясва в дългосрочен план. Параметри : Материал : Изработен е от неръждаема ламарина Размер : 4,5 × 3,3 × 3 инча Цвят : жълто и синьо.Страхотна развитие играчка за обучение и забавление. ?【Ценна опаковка】 В опаковка съдържа 2 броя магически класически играчки-калейдоскоп от различен вид.Пратката включва : 2 × Образователна играчка-калейдоскоп от Красиви подаръци : Тези подаръци с калейдоскоп може да се използва като успокояващ за очи или снимающего стрес подарък за семейство, офис работници, близки приятели, ученици или на съучениците си по време на Коледа, Хелоуин, Ден на раждане, Ден за защита на децата и други празници; Освен това, тя може да се използва като готини награди, награди, подарък опаковки и т.

Клиентите също го харесват..