• Ново
Гъба за грим за Хелоуин, Коледа Специална Гъба за грим с ефект на Кървавите Белези и косъм четка, Гъба за нанасяне на петна върху Раната, за текстури, Брадата, Луничк?
zoom_in

Гъба за грим за Хелоуин, Коледа Специална Гъба за грим с ефект на Кървавите Белези и косъм четка, Гъба за нанасяне на петна върху Раната, за текстури, Брадата, Лунички, Четина, Маскарадная парти за Хелоуин (Грубо дупка)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Три различни вида в твоя избор ще ви помогнат да създадете множество реалистични ефекти ранени0 инча (03 #) Тегло на продукта : прибл. Използвайте го в тон едно кръвно гелю или маслена боя, можете да създадете различни реалистични ефекти на рани, като например драскотини, спрей. Може да създадете драскотини, спрей, белези и по-естествени ефекти четина за няколко минути.2 инча(01#, 02#), 5. ▼【Лек и преносим】 може да се използва по всяко време и на всяко място. Размер елемент : 5. ▼【Стоки от първа необходимост за Хелоуин】 Нашите гъба за стайлинг на коса са подходящи за Хелоуин, Коледа, cosplay, костюми, селското стопанство, сцени и още много други, те ще ви даде незабравими впечатления от партита. ▼【Лесна употреба】 Може да създаде драскотини, спрей, белези и по-естествени ефекти четина за няколко минути.Характеристики : 1.Спецификация : Тип елемент : Гъба за грим Цвят : черен Тип варианта : 01 # Грубо дупка, 02 # коварен дупка, 03 # Супер голяма дупка Количество : 1 бр.Можете да ги съхранявате в косметичке, дамска чанта или раница, не като при това е твърде много място.Задължителен предмет за Хелоуин и специални ефекти във филмите.Тя може да се използва за създаване на специални ефекти в киното.Използвайте тази гъба с гел фалшива кръв, ще се открояват на Хелоуин. Лек и преносим, може да се използва по всяко време и на всяко място. Тя може да се използва за създаване на специални ефекти в киното.

Item Type:
Makeup Sponge
Color:
Black
Optional Type:
01# Rough Hole, 02# Fine Hole, 03# Super Large Hole
Quantity:
1pc
Item Size:
5.0 * 3.5 * 3.0cm / 2.0 * 1.4 * 1.2inch(01#, 02#), 5.0 * 5.0 * 2.5cm / 2.0 * 2.0 * 1.0inch(03#)
Item Weight:
Approx. 2g
Package List:
1 * Makeup Sponge :

Клиентите също го харесват..