• Ново
Бамбукови Купички за сол и Пипер от HTB, Разделени Солонка С Въртящ се капак и Лъжица, Контейнери за подправки с магнитен капак за запазване на сухота, Вградена в капа
zoom_in

Бамбукови Купички за сол и Пипер от HTB, Разделени Солонка С Въртящ се капак и Лъжица, Контейнери за подправки с магнитен капак за запазване на сухота, Вградена в капака мини-лъжица (малка)

BGN 7.99

Брой продукти
check Налично

Л е умело скрита в капака, тя няма да заемат място, когато не ви трябва ще го използват.Въртящата се капак предоставя лесен достъп до солонке и запазва сол и подправки затворени, когато те не се използват, а страничните отделения могат да се настанят 3,1 грама всяка. 【ELEGANT SPICE KEEPER】HTB salt and pepper cellar - това е двухкамерный контейнер, който е подходящ за съхранение на готварска сол, соли за деликатеси, билки и любимите си подправки под ръка. 【Магнитен заключване】 : Магнитен заключване осигурява надеждно затваряне без усилие, което помага да се запази суха, свободно протекающим, като предотвратява залепване и като се гарантира, че не случайно го отворите. 【ЗАВЪРТАНЕ на КАПАЧКАТА на МАГНИТ】 Поворотную капак с магнитно закопчаване, лесно предене и плътно се затварят. 【Лесен за】 : за Да изчистите този контейнер за подправки, просто измийте ръчно или избършете с влажна кърпа; не се накисва във вода и не мийте в съдомиялна машина.Кръгла кутия за сол, изработен от екологично чист бамбук в естествени цветове, за да придадат на вашата кухня естествен вид. 【100% естествен бамбук】 : Бамбук-добре за околната среда.Перфектно изработени тази универсална кутия за сол от естествен бамбук стилно изглежда страхотно на масата. е умело скрита в капака, тя няма да заемат място, когато не ви трябва ще го използват.【ELEGANT SPICE KEEPER】HTB salt and pepper cellar - това е двухкамерный контейнер, който е подходящ за съхранение на готварска сол, соли за деликатеси, билки и любимите си подправки под ръка. 【Обемът】 : Всяка половина кутии със сол притежава 3,1 грама, общо 6,2 унции.Тази кръгла бамбук солонка HTB с 2 отделения, без съмнение, ще даде жар всяка кухня и ще изглежда чудесно на печката, масата или дори на масата. 【Държи В ЕДНАТА си РЪКА】 : Нашата кутия за сол е с височина 2,7 инча и диаметър от 5 инча. 【Магнитен заключване】 : Магнитен заключване осигурява надеждно затваряне без усилие, което помага да се запази суха, свободно протекающим, като предотвратява залепване и като се гарантира, че не случайно го отворите.Той е с добри размери, за да го държи в едната си ръка.Използвайте едната си ръка, за бърз достъп до специям по време на готвене.

Клиентите също го харесват..