• Ново
VALICLUD Многофункционален Калъф за Моливи, Чанта За Съхранение на Канцеларски Материали, Ученически Принадлежности, Офис Блестящи Аксесоари, Реверсивная Чанта, Клат?
zoom_in

VALICLUD Многофункционален Калъф за Моливи, Чанта За Съхранение на Канцеларски Материали, Ученически Принадлежности, Офис Блестящи Аксесоари, Реверсивная Чанта, Клатч, Блестящ Стил, Косметичка, Женски молив случай с

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

- Обикновено, но модерен училищните куфари на белите дробове и ще се превърне в идеален спътник при пътуване - Материал : пайети.Еднорог с пайети Това са уникални дизайнерски чанти с пайети под формата на еднорог от материала.Калъф : Модни и дизайнерски чанта за писалки, което го прави атрактивен. - В банката могат да се съхраняват химикалки, връхчета, канцеларски материали и ученически пособия. - : Около 20x11x3 виж - Модерно и дизайнерска чанта за писалки, което го прави атрактивен.Списък на пакетите 1 x чанта с единорогом Характеристики - Удобно и полезно за учениците, за да съхранявате вашите канцеларски в ред. - Цвят : Както е показано на фигурата.Описание на продукта калъф Гладка цип на корпуса прави калъф за писалки, лесен и удобен за употреба. Чанта за тоалетни принадлежности с цип Вие също можете да я използвате за съхранение на козметика, ключове, бижута и други предмети. - от висококачествен материал, който е лесен, е трайна и е силен в употреба. - Модни и многофункциональную чанта за писалки може да се използва като чанта, портфейл, чанта за съхранение на всички всячины и така нататък.Пайети еднорог : Модни и многофункциональную чанта за писалки може да се използва като чанта, портфейл, чанта за съхранение на всички всячины и така нататък.

Клиентите също го харесват..