• Ново
DOOGE Разработена за iPhone 12 Mini Case, [Защита от пръстови отпечатъци] [Нескользящий] Фигура от въглеродни влакна, Сверхпрочная Защитна Прозрачна Тънка делото с Противоуда?
zoom_in

DOOGE Разработена за iPhone 12 Mini Case, [Защита от пръстови отпечатъци] [Нескользящий] Фигура от въглеродни влакна, Сверхпрочная Защитна Прозрачна Тънка делото с Противоударным броня, Хибриден калъф от TPU за iPhone

BGN 2.40

Брой продукти
check Налично

4"Точно като вроден партньор с вашия нов телефон.[Съвместим с] Специално предназначени за i Phone 12 Mini 5. Здрав калъф изработен от висококачествен броня от TPU и двоен твърд корпус от КОМПЮТЪР, напълно предпазва вашия телефон от удари, наранявания, от прах и падения, благодарение на 4 тапицирана ъглова бамперам и выступающему броня за защита на камерата, този калъф е гарантирано издържа на удари и драскотини. [Точни деколтета] Точни деколтета, чувствителни бутони за лесно нащупываются и се натискат, уголемени пристанища са подходящи за окабеляване. [Ултра хибриден дизайн] Този твърд калъф е съвместим с лека броня от TPU, осигурява комфортен допир.На задния панел на корпуса е изработен от матирана прозрачна въглеродни влакна, трайни и трайни.На задния панел на корпуса е изработен от матирана прозрачна въглеродни влакна, трайни и трайни.Страхотен изчистен калъф, вие дори не може да се каже, че на вашия телефон има покритие.На задния панел на корпуса е изработен от матирана прозрачна въглеродни влакна, трайни и трайни. Този твърд калъф с броня от TPU осигурява удобно докосване.Това е защита от надраскване, издигнати край повишаване на екран и на обектива на камерата с повърхността, за да се избегне надраскване и повреди.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. Съвместим с безжична зареждане.При всякакви проблеми с покупката, моля, свържете се с нас чрез Център за съобщения.Това е защита от надраскване, издигнати край повишаване на екран и на обектива на камерата с повърхността, за да се избегне надраскване и повреди. [Ултра хибриден дизайн] Този твърд калъф е съвместим с лека броня от TPU, осигурява комфортен допир.Точно като вроден партньор с вашия нов телефон.Специално е съвместим с i Phone 12 Mini 5.4 инча Характеристики : 1. Точни деколтета за високоговорители, пристанището хранене, аудиопорта и бутони.При всякакви проблеми с покупката, моля, свържете се с нас чрез Център за съобщения.

Клиентите също го харесват..