• Ново
12-инчов Фотоалбум от крафт-хартия Направи си сам, голяма Самозалепващи филм, Сватбен албум, Спомен кутия за отглеждане на 300 листа (Цвят: бял-Динозавър Doodle4, размер: 320
zoom_in

12-инчов Фотоалбум от крафт-хартия Направи си сам, голяма Самозалепващи филм, Сватбен албум, Спомен кутия за отглеждане на 300 листа (Цвят: бял-Динозавър Doodle4, размер: 320 * 335 * 40 мм)

BGN 126.38

Брой продукти
check Налично

Направи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомомМоже да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т.Направи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом.Направи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството.Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.Функция : Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци. фотоалбуми Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж Хранилище за снимки, записи за пътуване или приключенска книга.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т.

Клиентите също го харесват..