• Ново
Калъф Samsung Galaxy A52 5G, DOOGE [Защита от пръстови отпечатъци] [Нескользящий] модел от въглеродни влакна, Сверхпрочная Защитна Прозрачна Тънка делото с противоударным брон?
zoom_in

Калъф Samsung Galaxy A52 5G, DOOGE [Защита от пръстови отпечатъци] [Нескользящий] модел от въглеродни влакна, Сверхпрочная Защитна Прозрачна Тънка делото с противоударным броня, хибриден калъф от TPU за Galaxy A52 5G

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Пълна защита на тялото - Осигуряване на пълна защита на тялото от падане, удари, неравностите, драскотини и замърсяванияНа задния панел на корпуса е изработен от матирана прозрачна въглеродни влакна, трайни и трайни.Той е гъвкав за лесно извличане, тънък и не увеличава обема на вашия телефон, като същевременно осигурява известна защита. Оригиналната специална текстура, не само ви позволява да използвате точно това, което трябва, но и лесно да държи в ръцете си. Точни деколтета за високоговорители, пристанището хранене, аудиопорта и бутони.Точно като вроден партньор с вашия нов телефон.Гъвкав калъф е облегал вашия i Phone 12 pro max, като ръкавица, лесно се инсталира и да стреля. [Ултра хибриден дизайн] Този твърд калъф е съвместим с лека броня от TPU, осигурява комфортен допир. Slim & Худышка - Това е за вас.Съвместим с безжична зареждане.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Страхотен изчистен калъф, вие дори не може да се каже, че на вашия телефон има покритие.На задния панел на корпуса е изработен от матирана прозрачна въглеродни влакна, трайни и трайни. [Тънък, лек дизайн] Въпреки гарантирана защита, ние придаваме на това чехлу тънък външен вид за удобство за носене и употреба. Този твърд калъф с броня от TPU осигурява удобно докосване. [Точни деколтета] Точни деколтета, чувствителни бутони за лесно нащупываются и се натискат, уголемени пристанища са подходящи за окабеляване.Това е защита от надраскване, пръстови отпечатъци и липса на деформации.

Клиентите също го харесват..