• Ново
Комплект гнезда за продълговат бита CARBYNE Torx - 7 броя (размери от T-10 до T-40), който има 3/8 , части от стомана S2, гнезда CrV • От семейния инструментална компания, базирана в
zoom_in

Комплект гнезда за продълговат бита CARBYNE Torx - 7 броя (размери от T-10 до T-40), който има 3/8 , части от стомана S2, гнезда CrV • От семейния инструментална компания, базирана в САЩ.

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Строителство 100% без риск за безопасността на : Инструменти отговарят и надвишават ANSI (Американски национален институт за стандартизация) Стандарти и са обхванати от нашата доживотна гаранция за Вашето пълно спокойствие.Bit 3/8" Torx : T-10, T-15, T-20, Т-25, Т-27, Т-30, T-40.Гнезда от ковано желязо и термообработанной хромованадиевой стомана – осигуряват повишена здравина, устойчивост на износване и по-дълъг живот.Най-добрият в своя клас : Набор от продълговат дюзи Torx от 7 части.Ръчни инструменти Carbyne са проектирани и произведени по такъв начин, че да надмине очакванията. Размери точно проставлены на гнездата и хвърли в здрав калъф за съхранение за по-бързо разпознаване.Висококачествено покритие : Покритие длета фосфатом цинк – осигурява устойчивост на корозия и ръжда.Изработен от висококачествени материали, за увеличаване на въртящия момент и издръжливостта с течение на времето. 100% без риск за безопасността на : Инструменти отговарят и надвишават ANSI (Американски национален институт за стандартизация) Стандарти и са обхванати от нашата доживотна гаранция за Вашето пълно спокойствие.Трайност : Уши от ковано желязо и термообработанной легирана стомана S2 – по-силни, издръжливи и с по-малко вероятно да се износва с течение на времето.Автомобили и камиони.Хромирани гнезда Cr V с огледално полирани – осигуряват устойчивост на корозия и лесни за почистване. Общата дължина на гнездото за длета : 6,1 инча / 155 мм.Висококачествено покритие : Покритие длета фосфатом цинк – осигурява устойчивост на корозия и ръжда. Осигурява лесен достъп до труднодоступным крепежным елементи. Общата дължина на гнездото за длета : 6,1 инча / 155 мм.Трайност : Уши от ковано желязо и термообработанной легирана стомана S2 – по-силни, издръжливи и с по-малко вероятно да се износва с течение на времето.Изработен от висококачествени материали, за увеличаване на въртящия момент и издръжливостта с течение на времето.

Клиентите също го харесват..