• Ново
Чанта-портфейл Monwutong за Motorola Edge 20, Флип калъф за телефон от Изкуствена кожа с шарките на Мандали, Стабилна Магнитна закопчалка и Отделения за банкови карти, Калъф-ст?
zoom_in

Чанта-портфейл Monwutong за Motorola Edge 20, Флип калъф за телефон от Изкуствена кожа с шарките на Мандали, Стабилна Магнитна закопчалка и Отделения за банкови карти, Калъф-стойка за Мото Edge 20 MTL, Черен

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Функция влакчета, освобождава ръцете при гледане на филми и визуални, дизайн на задното магнит, гледане на сянка, много удобен [Неща], Изработени от висококачествена изкуствена кожа, мек силиконов калъф, скъпа деколте, отзивчиви странични бутони, лесен достъп до всички пристанища.Преносим каишка на китката, удобен за носене. Функция за защита от удар и падане. [Функция] Магнитна закопчалка държи здраво телефонът е в затворено състояние. Функция на чантата позволява да се поставят банкноти, банкови карти и лиценз. [Удобно] Дизайн вградена тръба позволява да отговори на обаждане, без да отваряте калъф за телефон.[Съвместима модел] Специално внимание!Съвместим само с Мото Edge 20. Моля, въведете модела на вашия телефон. [Характеристики] 1.

Клиентите също го харесват..