• Ново
Diamond Термос, чашата за Кафе с Соломинкой, Бутилка за Вода от Неръждаема Стомана, Чаши, Чаша, Подарък за Момичета и Жени (Капацитет: 20 мл, цвят: сребрист)
zoom_in

Diamond Термос, чашата за Кафе с Соломинкой, Бутилка за Вода от Неръждаема Стомана, Чаши, Чаша, Подарък за Момичета и Жени (Капацитет: 20 мл, цвят: сребрист)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Ако установите проблем, след получаване на продукта, моля, веднага се свържете с нас и да предоставите достатъчно доказателства, след което ние ще ви предоставим решение или обезщетениеDiamond термос чашата за Кафе с соломинкой Бутилка за вода от неръждаема стомана Чаши Чаша за момичета Женски подарък 【Име на продукта】 : Diamond термос Материал : неръждаема стальособенности : красива / удобно усещане в ръката / здраво / пестене на топлина и студ 【Доставка】 1. ❄[Неща] Чаша за вода е произведен от неръждаема стомана.Лесен за почистване. След изпращане ние ще предоставим информация за онлайн проследяване в продължение на 2-5 дни.Удобен за носене. Ако стоката да пристигне до вас, а вие не изтеглим стока върнете ни го. След плащане, ще се нуждаят от повече от 1-7 дни, за да подготвят вашата стока.Обикновено срокът за доставка е от 7 до 60 дни 2. ❄【Идеалният подарък за жени】 зашеметяващи аксесоари с пайети за жени и добър тренировъчен чаша за момичета; Можете да дадете на този брилянтен чаша своята майка, приятелка или други приятелки, които ще могат да изразят своята благодарност и любов за тяхната помощ и подкрепа от ваша страна.)【Обратна връзка】Ако сте доволни от нашите продукти, ние можем да ни остави на 5-звезден върха, бихме били благодарни.Моля, бъдете внимателни и да не се накисва диамант във вода за дълго време.След получаване на продукта ние ще ви възстановим го или ще повторно в съответствие с вашата заявка. ❄【Хубаво да се пие】 тази цветна бутилка за вода ще подобри ежедневието си; да не забравите да изпиете своята дневна порция вода, благодарение на това тя е предназначена за поддържане на водата топла или студена през лятото можете да пиете студена вода, зимата -топла.

Клиентите също го харесват..