• Ново
BS Ветрозащитный Скоба Многофункционална Фурна Скоба Пластмасова Малка Скоба Здрава Закачалка за дрехи Силен Скоба Плажна Кърпа Клип на Закачалка за дрехи Фиксира
zoom_in

BS Ветрозащитный Скоба Многофункционална Фурна Скоба Пластмасова Малка Скоба Здрава Закачалка за дрехи Силен Скоба Плажна Кърпа Клип на Закачалка за дрехи Фиксиран Скоба Организация (12 бр.)

BGN 9.60

Брой продукти
check Налично

, ярък цвят, най-лесният и щедър стилДрехи Не е Толкова просто да се Оттегли. Може да зажимать при сушене, както и пакети за закуски може да зажимать за да се предотврати навлизането на влага. [Мултифункционална производителност] Простор за дрехи е с висока издръжливост на заснемане, както облекло се определя, че е по-добре закачена, така че дрехите лесно отнесена от вятър, тя не се страхува от влажни атмосферни условия, Ветрозащитная простор за дрехи, Многофункционална сушилня за бельо, кърпи, дрехи, бельо, чорапи и т. [Широко използван] може да се използва за закрепване на дрехи, Чорапи, Кърпи, чаршафи и т.Той е устойчив на Складыванию и деформация. Име на продукта : Ветрозащитный фурна скоба Размер : Една дължина около 6 см) и ширина около 3 см).Това е красиво и практично. Скоба за изсушаване на въздуха Е висококачествено пружинное стоманен жично пръстен, силна еластичност на кожата, силна захапка, дизайн "Тигриной пасат", висока якост, дрехи лесно се плъзга, дебела и здрава, че позволява не само зажимать дрехи, но и пакети, за закуски, за да се предотврати попадането на влага и използвате едно нещо, което за много цели.При изсушаване на Кърпи, Дрехи, бельо, чорапи и т. Могат Да се стегнат. Найлонова скоба за сушене здрав и издръжлив, който ефективно предотвратява падането на дрехи. Това е необходимо Практически Житейски инструмент за домакинства и офиси.Независимо от това, той се използва и в закрити помещения или на открито, той Не Избледняват и не мирише.Всеки отделен корпус е различна здравина и трайност, което Ви осигурява по-продължителна употреба. [Здрава и устойчива] Закачалка за дрехи Подходящи за сушене много видове дрехи.На предния пиньон Скоба се Използва За управление на Закопчалка.

12pcs / 16pcs / 20pcs, Bright Color, Simple And Generous Style. When Drying, Towel, Clothes, Underwear, Socks, Etc. Can Be Clamped. :
2. Durable And Strong Plastic Clip, Comfortable Handle, Locking Clothes To Make It Better Hanging, Making Clothes Not Easy To Be Blown Away By The Wind, The Front Gear Of Clip Mouth Handles The Fasteners, Clothes Are Not Easy To Fall Off, Suitable For Drying A Variety Of Clothes, Resistant To Folding And Deformation, Clips Will Not Leave Pressure Marks On Your Clothes, Good-Looking And Practical, Good Helper For Daily Life At Home. :
3. The Air Drying Clamp Has High-Quality Spring Steel Wire Ring, Strong Elasticity, Strong Bite, Tiger Mouth Design, High Strength, The Clothes Are Not Easy To Slide Down, Thick And Durable, Which Can Not Only Clamp Clothes, But Also Snack Bags, Prevent Moisture, And Use One Thing For Many Purposes.:

Клиентите също го харесват..