• Ново
Идентификационен Нашийник за куче WONDERPUP 9-12 Регулируеми Маншети за Щенячьего Тор с Отколовшимися Кученца с Таблици счетоводни 12 бр./компл.
zoom_in

Идентификационен Нашийник за куче WONDERPUP 9-12 Регулируеми Маншети за Щенячьего Тор с Отколовшимися Кученца с Таблици счетоводни 12 бр./компл.

BGN 7.93

Брой продукти
check Налично

【12 цвята и 12 идентификационни номера】 Идва с 12 различни ярки цветове и 12 идентификационными номера, че позволява лесно идентифициране на новородените домашни животниРегулируема и удобно в чорап метал D-образен пръстен е отлично за закрепване на идентификация.Материал : мек найлон с най-високо качество. идентификационни яки за кученца (различни цветове) 2 хартиени карти за записи Забележка : 1. Тези идентификационни вратите са предназначени за малки домашни животни, моля, уверете се, че обиколката на врата на вашия домашен любимец подхожда на размера преди да купите стоки.например, хамстери, зайчета, морски свинчета и др. 【ТАБЛИЦА ВОДЕНЕ на регистри на】 Две таблици водене на регистри на с рекорд на основната информация и дневна таблицата на тегло за селекционера. цветовата гама на снимки на уеб сайта и самата стока може да се различават малко.Всеки идентификационен яка е допълнителен номер за удобство на идентификация на новороденото домашен любимец!Описание : Размери : Регулируем размер врата е 9-12 инча. По този начин, на други по-малки животни не само са идеални за малки кученца и котенца, но и за тези, които обиколката на шията се намира в рамките на този размер.Ярки цветове позволяват лесно да намерите вашия домашен любимец.【12 цвята и 12 идентификационни номера】 Идва с 12 различни ярки цветове и 12 идентификационными номера, че позволява лесно идентифициране на новородените домашни животни. По този начин, на други по-малки животни не само са идеални за малки кученца и котенца, но и за тези, които обиколката на шията се намира в рамките на този размер.Това значително опростява проследяването им растеж и активност.Ширина : 3/8 инча.Регулируема и удобно в чорап метал D-образен пръстен е отлично за закрепване на идентификация.Ярки цветове позволяват лесно да намерите вашия домашен любимец. 【Безопасна и регулируема】 Свалящ се обтегач за сигурност на вашия домашен любимец, да ви е много удобно да се отвори.

Клиентите също го харесват..