• Ново
SYXYSM Стенен Вентилатор за камина с автономно захранване, Безшумен Вентилатор от Алуминий с 4 Остриета, ефективно Обогревающий Голяма стая, Дърво Горелка Eco (Цвят: чер
zoom_in

SYXYSM Стенен Вентилатор за камина с автономно захранване, Безшумен Вентилатор от Алуминий с 4 Остриета, ефективно Обогревающий Голяма стая, Дърво Горелка Eco (Цвят: червен)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Размер на продукта : Дължина : 225*85*145 мм/8 Работна температура : от 122 ° F до 662 ° F (50 ° C ~ 350 ° C / 122 °C ~ 662 °C)3. Феновете за печки на дърва са широко използвани в газови, електрически, пеллетных или печки на дърва печки, вентилатори за печки на дърва горелки работят добре и ефективно да разпределят горещ въздух.Вентилатор на фурната разпределя топлината на фурната.Вентилатор на фурната използва топлината на повърхността на печката за въртене и автоматично регулиране на скоростта в съответствие с температура на повърхността на фурната.Спецификация : 2.Звукът почти не се чува.В долната част на вентилатора на фурната разполага с биметаллическое устройство.Тиха работа, разпределя топлината в помещението и повишава температурата с ниско ниво на шум, подобрява циркулацията на топъл въздух, по този начин осигурява по-голям комфорт и намаляване на разход на дърва в пещта. Хранене : тец модуль6.Повече топлина и по-малко енергия. Единица за измерване на обема на въздуха : 160-220 CFM4.Това ще осигури по-голям обем въздух и ще се свърже с топъл въздух хоризонтално за вашия дом, но няма директно да ви горещ въздух.Когато температурата на повърхността се издига над 300, устройството дискретно да повдигне предната част на вентилатора на двигателя.

2. Operating temperature range:
122°F to 662°F (50°C~350°C /122℉~662℉)
3. Air volume unit:
160-220CFM
4. Product size:
Length
5. Power:
thermoelectric module
6. Material:
aluminum alloy
The fan works below 25 dB, which is very quiet.You can hardly hear a sound.It can improve the circulation of warm air in the room and thus achieve a higher comfort. :

Клиентите също го харесват..