• Ново
Блестящи Тюлевые Ролки, 6 на 50 ярда (150 метра), Тюлевая Окото с пайети, Плат, Тюл за Шивашки Поли-опаковки, Украса за Рожден Ден, Сватби, Партита (Бял)
zoom_in

Блестящи Тюлевые Ролки, 6 на 50 ярда (150 метра), Тюлевая Окото с пайети, Плат, Тюл за Шивашки Поли-опаковки, Украса за Рожден Ден, Сватби, Партита (Бял)

BGN 6.23

Брой продукти
check Налично

Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, се дължи на такива фактори, като яркост на монитора и светлината 2 ?【Лъскава тюлевая лента с пайети】 Блестящ тюл, украсен с лъскави пайети, които ще красиво блести, когато покритието, помага да се предостави на вашите проекти за зашеметяване и фантазийный вид.Характеристики : 1.?【6 инча x 50 ярда】 Тюл скручивается в един непрекъснат дълго парче тюл с дължина 50 ярда / 150 фута и ширина около 15 см / 6 см, той може да задоволи вашите нужди в доставките със собствените си ръце.Топъл съвет : за Изпиране на деликатен режим със студена вода и изсушете на пишеща машина на слаб огън. Тюлевая лентата има известна степен на гъвкавост, лесно се поддава на корнизи и разрезанию, не изисква шиене или облицовки, не распускается 5. Безопасен и нетоксичен 2. Блестящи покрития може малко полинять поради износване или използване, но това няма да се отрази на ефект от използването на 4. Блестящ тюл може да създаде елегантна и стилна обстановка, отлична декорация за вашата сватба, булчински душ, детски душ, церемонии, абитуриентски, Коледа, Деня на Свети Валентин, Великден, нова година, парти или за ежедневието развлечения Технически характеристики : Материал : Изработен е от висококачествен полиестер Размер роли тюл : Дължина 6 инча (15 cm), ширина 50 ярда Помещение включва : 1 * Ролка тъкани от блестящо тюл Забележка : 1. Деликатна пране в студена вода и машинно сушене на слаб огън в продължение на 3. Опасността от ликвидация, се изисква отглеждането на възрастни. ?【Приложение "Направи си сам"】Тъкани от тюл е отличен за производство на поли-опаковки, опаковане на подаръци, декорация на венци, занаяти, подаръци за партита или производство на костюми, бантов за коса, шапки, колани за столове, шиене, украса за маси.

Клиентите също го харесват..