• Ново
Акумулаторна батерия за Xbox One, Батерии с капацитет 2x2600 ма със зарядно устройство за Xbox One X, за Xbox One S, за Xbox One Elite, за безжичен контролер Xbox Series X/S.
zoom_in

Акумулаторна батерия за Xbox One, Батерии с капацитет 2x2600 ма със зарядно устройство за Xbox One X, за Xbox One S, за Xbox One Elite, за безжичен контролер Xbox Series X/S.

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Вече няма нужда да купувате батерии тип АА, 2 батерии с капацитет 2600 mah за Xbox One може да бъде зареждана до 3000 пътиЗащита от презареждането и схема за безопасност за да се гарантира безопасно зареждане през нощта.При напрежение dc > 5 v / 1 А пълно зареждане на батерията отнема само 2,5 часа.5 часа] ‑ зарядно устройство за контролера на Xbox поддържа едновременно зареждане на 2 батерии. [Бързо зареждане 2. [Лекота на работа и led индикатор]‑За Xbox One отделението блок включва 4 задни капаци за батерии, 2 за Xbox One / One X / One S / One Elite, 2 за Xbox Series X / S. С акумулаторна батерия с голям капацитет 2x2600 ма батерия и зарядно устройство. Led индикатор, зелен : напълно заредена, червеният : зареждане, ясно показва състоянието на зареждане на батерията и нивото на заряд на батерията. [Защитен и уникален дизайн] В комплект зарядно устройство за акумулаторни батерии вградена система за защита от пренапрежение, късо съединение и претоварване на виновните, която позволява да се избегнат проблеми като прегряване и перезаряд.[Батерии 2x2600 ма] ‑Акумулаторна батерия за Xbox One /S/ X/Elite / X series/S. 2 акумулаторни батерии, така че не е нужно да се притеснявате за това, че може да се прекъсне по време на игра, поради липса на храна.

Item Type:
Controller Battery Pack for Xbox One
Material:
ABS
Colour:
Black
Battery Type:
With 2x2600mAh Rechargeable Battery (included)
Applicable Model:
For Xbox One, for Xbox One S, for Xbox One X/Elite, for Xbox Series X S
Package List:
1 x Charging Stand:
2 x 2600mAh Rechargeable Batteries:
1 x Data Cable:

Клиентите също го харесват..