• Ново
Lyetny Реколта Цветна Карта на Света, Водопоглощающий Подложка За Баня Изтривалка за Баня 23,6x15,7 Инча Плюшено Подложка За Баня от Микрофибър Нескользящий за Пода В Пом?
zoom_in

Lyetny Реколта Цветна Карта на Света, Водопоглощающий Подложка За Баня Изтривалка за Баня 23,6x15,7 Инча Плюшено Подложка За Баня от Микрофибър Нескользящий за Пода В Помещението

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

СВЕРХМЯГКИЙ подложка от 100% МИКРОФИБЪР, ЗДРАВ, ЕЛЕГАНТЕН И КОМФОРТЕН - дръж го на входната врата, за да поздравят гостите си в дома си, като вашия дом със стилен външен вид коридораНие се стремим да предлагаме ви качествени продукти на достъпни цени.Нескользящая в основата на почти не се плъзга по повърхността на пода и помага за здраво задържане на тепиха на място.Всекидневен Комфорт.Нашите продукти са проектирани с оглед на надеждност, комфорт и функционалност, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.[Неща] - полиэфирное плюшевое влакна с гума TPR. [БЕЗ гънки] - Това е подложка за вана, която не помнется, дори ако опаковката се сгъва, си заслужава да сте го закупили.Всекидневният Живот. [Multi] - Можете да го използвате като подложка за кацане площадки, половика, подложка за баня или кухненски подложка. [Машинно пране] - подложка за вана могат да се перат в машина, просто го поставете в пералнята с мек препарат за почистване и оставете да изсъхне на въздуха, лесни за почистване, което пести вашето време и енергия.Килимче за баня - в банята, за усвояване на вода и защита на краката от студено на пода в банята; Кухненски мат - В кухнята той абсорбира водата и да изсъхва бързо, да се защитите вашата кухня от петна.

Клиентите също го харесват..