• Ново
Cabilock 1set30pcs за Монтаж в Баня, Домашен Офис, Самоклеящийся за Куки, Кухненски Изход, Закачалки За ключове, Безпроблемна Стенни Бръснач, Пластмасов за многократна упот?
zoom_in

Cabilock 1set30pcs за Монтаж в Баня, Домашен Офис, Самоклеящийся за Куки, Кухненски Изход, Закачалки За ключове, Безпроблемна Стенни Бръснач, Пластмасов за многократна употреба Държач на Кука, Самобръсначка, Четка за

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Стенен държач за ножче : Стенен държач за штепсельной вилици 30 бр - Просто лепкав кука, без следи от залепване, подходяща за изглаждане на повърхността на обекта., високо качество и ниска цена, можете да снимате, без да оставя следи и не уврежда повърхността на предмета.стенен държач за самобръсначки само за 30 бр. стенен органайзер за контакти Това е пакет от 30 бр., носеща способност има. - Материал : пластмаса.Кръст Бод Пакет включва 1 х комплект от 30 бр.Монтиране на куката за захранващи гнезда : конструкция, осигуряваща качество и дълготрайност. штекерных куки Характеристики - Цвят : прозрачен. - Размер : около 6,00 X6,00 X2,50 см/ 2,36 X2,36 X0,98 инча., високо качество и ниска цена, можете да снимате, без да оставя следи и не уврежда повърхността на предмета.Стенен органайзер за контакти хранене : Широко се използва за различни повърхности, керамични, метални, пластмасови и други.Самоклеящийся притежателя вилица за хранене : конструкция, осигуряваща качество и дълготрайност.Монтиране на куката за захранващи гнезда : конструкция, осигуряваща качество и дълготрайност.Малък и лек дизайн, богат на функции. куки за контакти, които са изработени от висококачествена пластмаса, трайни и многофункционални. самоклеящийся притежателя вилица за хранене лигав, не е лесно пада.Малък и лек дизайн, богат на функции.Многофункционални стенни куки : самозалепващи се, лесно се монтират и да се прибира., високо качество и ниска цена, можете да снимате, без да оставя следи и не уврежда повърхността на предмета.

Клиентите също го харесват..