• Ново
Полигональная Циментова Пепелник от неръждаема Стомана За дневна, Кабинет, Полигональная Пепелник За Кафенето на Хотела, Пепелник за Пури (Цвят: Златен)
zoom_in

Полигональная Циментова Пепелник от неръждаема Стомана За дневна, Кабинет, Полигональная Пепелник За Кафенето на Хотела, Пепелник за Пури (Цвят: Златен)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Благодарим ви, че дойдохте в нашия магазин Прорези за цигари, монтирани по ръба, за да се улесни поставянето на цигари. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.Това е красиво и функционално. Вътрешният слой е изработен от неръждаема стомана, огнезащитни и пожаробезопасный. Тази пепелник има обикновен външен вид и е подходящ за настаняване в спални, кабинети, хол и на други места.Моля, обърнете се към действителните размери. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. Освен пепелници на снимки, този продукт не други предмети.Име на продукта : Пепелник от неръждаема стомана Материал : неръждаема стомана и цементразмер : 12,7 см * 12,7 см * 4 Смупаковочный лист : пепелник * 1 Забележки : 1. Вътрешен слой от неръждаема стомана, лесно за почистване. Поради различния осветление на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Ръчно измерване на размери. Просто комбинация от бетон и неръждаема стомана представлява обикновена и невзрачна на външен вид тази пепелници.Може да има малки различия, което е нормално.Има и други продукти по избор.

Клиентите също го харесват..