• Ново
Тава за полагане на кабели под масата, Настолни Cable Организаторите от неръждаема стомана 15,7 Бяло, без пробиване, Тава За полагане на кабели, Стойка За Полагане на ка?
zoom_in

Тава за полагане на кабели под масата, Настолни Cable Организаторите от неръждаема стомана 15,7 Бяло, без пробиване, Тава За полагане на кабели, Стойка За Полагане на кабели, Тенис на Кабел тава с Организатора за кабели

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

【Отворен дизайн на въздушния поток】 Максимален въздушен поток предотвратява прегряване【Кабел тава под масата】 Идва с 2 и с малко пари дебели метални кабелни скари. 【Обмислен силикон дизайн】. 【Лесен монтаж, пробиване не се изисква 】 Никакви винтове или лепила не се изисква!Винт скоба лесно да се отстранява и се определя на място!Регулируеми щипки здраво закрепени към масите с дебелина до 4 см и узкостью само 1 инч, осигурявайки почти универсална кацане на повечето маси.Тези cable корита са много здрави и тежкотоварни.Не само освободи място на масата и пода, но и да предотвратите опасност да се спъне.Като размери 40 см / 15,7 см в дължина и 12,5 см / 4,9 инча всеки, той урежда грозни кабели за данни, захранващи кабели, захранващи групи и адаптери на захранване, които пречат на съвременните маси и ги почистват от погледа.Конструкция от отворен телени мрежи се намира на достатъчно разстояние един от друг, за да можете да се кабели чрез разкъсва кожата кабелна тава. 【Всичко в един пакет за управление на кабел】 Няма тренировки под масата за управление на кабел включва инструкции за инсталиране, лесна инсталация.Меки гумени тампони регулируеми и подвижни скоби предпазват бюрото от надраскване.

Клиентите също го харесват..