• Ново
Alipis Дървени Чаши за Саке Masu Японски Хиноки Дърво Кипарис Саки Кутия за Чаши Кутия За Прибори Притежателя Чаши за Саке Контейнер За Съхранение на Стъклени Бутилки з?
zoom_in

Alipis Дървени Чаши за Саке Masu Японски Хиноки Дърво Кипарис Саки Кутия за Чаши Кутия За Прибори Притежателя Чаши за Саке Контейнер За Съхранение на Стъклени Бутилки за Домашна Употреба L

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Благодарение на винтажному дизайн и елегантния външен вид на тази кутия е много проста, но при това е много функционална, и е много лесно да носите със себе си там, където ви е нужнаТова е много практично за използване. ???Дървена кутия за чаши В японски стил Masu, дървени квадратни чаши за саке, дървена кутия, поставка за чаши за саке, дървени чаши за саке, контейнер за съхранение на стъклени бутилки Саке, реколта чаша за чай, дървена кутия е изработена от различен материал, за еднократна употреба, много практичен и здрав.Също така сервира саке в стъклена чаша за саке вътре Дървена Masu.Също така сервира саке в стъклена чаша за саке вътре Дървена Masu. ??? Стъклена кутия за саке, дървена кутия за саке, дървена кутия за саке в японски стил, поставка за чаши за саке, контейнер за чаши Дървена кутия за съхранение може здраво, за да запази своята чашка за саке, тя е малка и нежна и лесно да се пренасят там, където трябва.Характеристики - Цвят : черен;-Материал : дърво; - Размер : 10.Напълнете Стъклена чаша, докато тя не перельется на ръба на една Дървена кутия за Masu. ???Дървена кутия за чаши В японски стил Masu, дървени квадратни чаши за саке, дървена кутия, поставка за чаши за саке, дървени чаши за саке, контейнер за съхранение на стъклени бутилки Саке, реколта чаша за чай, дървена кутия е изработена от различен материал, за еднократна употреба, много практичен и здрав.???Кутия за съхранение на чаши за САКЕ, дървени чаши за саке Masu, японско дърво Хиноки, кипарис, Саки, кутия за прибори, държач за чаши за саке, контейнер за съхранение на стъклена бутилка за саке, идеален за използване като подарък за Коледа, деня на благодарността, рождени дни, нов дом, zvanыe вечери и много други. ???ДЪРВЕНИ КВАДРАТНИ ЧАШИ ЗА САКЕ с Дървени чаши за саке Masu Японска кутия за саке Саки Дърво Хиноки Японски кипарис Саке Masu Строг процес на вземане, избраният от добър материал, на вид прости, но навсякъде е Деликатен. ??? Стъклена кутия за саке, дървена кутия за саке, дървена кутия за саке в японски стил, поставка за чаши за саке, контейнер за чаши Дървена кутия за съхранение може здраво, за да запази своята чашка за саке, тя е малка и нежна и лесно да се пренасят там, където трябва.

Клиентите също го харесват..