• Ново
Титуляр конзола на регистрационен номер BGGTMO - Комплект за закрепване на предния регистрационен номер, Универсален Адаптер за монтиране на рамката на автомобилнат?
zoom_in

Титуляр конзола на регистрационен номер BGGTMO - Комплект за закрепване на предния регистрационен номер, Универсален Адаптер за монтиране на рамката на автомобилната етикет на бронята с Винт капак от Неръждаема стомана,

BGN 7.93

Брой продукти
check Налично

Гаранция - Ако по някаква причина не сте доволни от комплект за закрепване на трайно регистрационен номер или винтове не са подходящи за вашия модел, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще го поправим - ще ви възстановим парите или ще се замениЧерно притежател на регистрационна табела подходящ за всички автомобили с контурным броня. 1 Конзола на регистрационен номер.Притежател на регистрационна табела и винтове. 8 Подложка за регистрационен номер (Малка част от).Комплектът включва : обзавеждане за поставяне на регистрационна табела : винтове за регистрационен номер от неръждаема стомана, черни капачки за винтове, кабелни връзки от неръждаема стомана.Притежател на регистрационна табела и винтове.Метален регистрационен номер не се докосва директно с боя на автомобила, предотвратява появата на драскотини и шум, предпазва регистрационен номер от корозия и дребезжания. 3 Кабелни връзки от неръждаема стомана. 4 Черни Завинчивающихся капачка.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Нашите скоби за предните етикетите имат уникален дизайн - 4 мед гайка с чисти резби, които здраво се държат болтове и регистрационен номер на конзолата.За закрепване на предния регистрационен номер - Ако имате 2 предварително просверленных отвори в предната броня, независимо от това, дали разстоянието между дупките или ги мястото на стандартния номерному знак, можете да използвате нашия адаптер за закрепване на предния регистрационен номер, ако в бронята на колата няма дупки, можете да използвате нашите кабелни връзки от неръждаема стомана за поставяне на решетка на радиатора.

Клиентите също го харесват..