• Ново
Външно телескопическое кофа Сгъваема Кошница за дрехи за дрехи, Чанта за дрехи, по-Голямата Голям Чанта за съхранение на дрехи, Кофа за съхранение на играчки, Водон?
zoom_in

Външно телескопическое кофа Сгъваема Кошница за дрехи за дрехи, Чанта за дрехи, по-Голямата Голям Чанта за съхранение на дрехи, Кофа за съхранение на играчки, Водонепроницаемое джобно кофа (Цвят: B)

BGN 79.62

Брой продукти
check Налично

3Номер на модела : Цвят : a Item Тегло : 200 грама Материал : памучен и бельо плат Описание : Сгъваема : Конструкцията на кошове за пране е лесен за използване, както и дръжка за съхранение на : гъвкав, здрав и му е лесно да навредят Материал : памучен и бельо плат с подплата от водоустойчив покритие, устойчива Практичност, Тя има голям капацитет, спестява място и може да бъде поставен на много места.Този продукт е лесен и може свободно да се разтягат. Практичен : той има по-голям капацитет, спестява място и може да бъде поставен на много места.Той спестява място и е удобна в переноске.Свържете се с нас, ако някога нужда от нещо; ние се стремим да ви удовлетвори.В комплекта са включени : 1 кошница за дрехи, Ние сме толкова сигурни в качеството на нашия складного кофи, че предлагат с доживотна гаранция. идеален за съхранение вкъщи, риболов, къмпинг, разходки, пикник, разходка с лодка, плажен кофи, детска стая с играчки, градинарство, кошница за зеленчуци, почистване, автомивка. Материал : материал е памучен и бельо плат, а хастарът е водонепроницаемое покритие, което е здрав. Сгъваема : Конструкция, кошница за дрехи, лесен за употреба и съхранение.

Клиентите също го харесват..