• Ново
Дръжки за шкафове под Формата На Октопод От Сплав С Мебели Дръжката на Вратата Шкафове, Дръжки За Кухненските Аксесоари За Детска Стая - (Стил A, цвят: сив)
zoom_in

Дръжки за шкафове под Формата На Октопод От Сплав С Мебели Дръжката на Вратата Шкафове, Дръжки За Кухненските Аксесоари За Детска Стая - (Стил A, цвят: сив)

BGN 6.00

Брой продукти
check Налично

Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлинатаПакетът включва : 1 * Дръжка (болтове в комплекта не са включени) Забележка : 1.* Това е украса за мебели, които децата могат да се използват от детството до зряла възраст. * Луксозна изработка : многослойно покритие на повърхността, което е по-изискан и запазва красотата си за дълго време. * vi * суровини : използва цинк сплав, която е по-устойчив на корозия и непостоянен. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.Форма : "Октопод". * Луксозна изработка : многослойно покритие на повърхността, което е по-изискан и запазва красотата си за дълго време.Пакетът включва : 1 * Дръжка (болтове в комплекта не са включени) Забележка : 1.Характеристики : * и * суровини : използва цинк сплав, която е по-устойчив на корозия и непостоянен. * vi * суровини : използва цинк сплав, която е по-устойчив на корозия и непостоянен.Технически характеристики : Материал : Цинк сплав. * Луксозна изработка : многослойно покритие на повърхността, която по-изящно и запазва красотата си за дълго време.

Клиентите също го харесват..