• Ново
Гланц за устни за момичета Блясък за устни Безцветен Водна Глазура за устни Лек Хидратиращ Прозрачен Блясък за устни и Овлажняващ Подхранващ Устойчив Блясък за ус?
zoom_in

Гланц за устни за момичета Блясък за устни Безцветен Водна Глазура за устни Лек Хидратиращ Прозрачен Блясък за устни и Овлажняващ Подхранващ Устойчив Блясък за устни 3,5 мл за Тъмни устни

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

【Хранителни, пълна, секси устните】 Нашият овлажняващ гланц за устни Видимо увеличава обема на устните и ги изглажда повърхносттаОсвен това, Първия Цвят и Втори Цвят Имат Светлина. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. Гланц за устни за момичета, безцветен водна глазура за устни, лек хидратиращ прозрачна водна глазура за устни, хидратиращи хранителна трайна глазура за устни 3,5 мл, блясък за устни за тъмни устни, безцветен водна глазура за устни, лек хидратиращ прозрачна водна глазура за устни, хидратиращи хранителна трайна глазура за устни 3,5 мл, Материал : ABS цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. 【Подходящи за много случаи】 независимо дали Пътувате ежедневно работите или си почивате у дома, винаги Можете да Изберете Глазура за устни С помощта на The и да покажат Своя Чар.【Предлага се в 6 Нюанса на】 Това е много Забавен и сладък Гланц за устни, който се предлага в 6 различни цвята. моля, уверете се, че не возражайте преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 25 гр Размер на опаковката : 10,5x2,5x2,5 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване.

Клиентите също го харесват..