• Ново
10 бр. Ъглови скоби L-Образна форма от черна стомана, L-образна Ъглова скоба от тежка рамка от черна стомана, (125X75 мм) Декоративни скоби с размери 5 x 3 инча, Монтирани на ?
zoom_in

10 бр. Ъглови скоби L-Образна форма от черна стомана, L-образна Ъглова скоба от тежка рамка от черна стомана, (125X75 мм) Декоративни скоби с размери 5 x 3 инча, Монтирани на стената, L-образни скоби с гайки

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Неговото типично приложение - закрепване на дървена рамка на стената или свързване на два предмета дървени мебели заедно, за да направят дома по-красивВтората стъпка се състои в това, че с помощта на отвертка, за да затегнете винтовете на держателе. Лесна инсталация.1, 10 броя в опаковка-голям капацитет, най-достъпна цена, комплект скоби включва 10 парчета черен L-образни скоба размер 125x75 мм (5 " X 3 инча), 20 пластмасови терморегулиращи анкери (M6x30), 20 дълги винтове (M4x30), 40 къси винтове (M4x16), те са необходими за затваряне на скоба, това е вашият най-добър избор.Нашите черни ъглови скоби изглеждат по-добре и може идеално да се използва за фиксиране на рафтове, мебели и стенни рафтове и т.Закрепете на стената в подкрепа на рафтовете. 3、 Ъглови скоби са широко използвани в обзавеждането.Красиво инсталирайте любимата си рафта в домашната си кухня, хол, трапезария, спалня, гараж, офис, банята, кухнята.Трайни ъглови скоби могат да се използват за инсталиране на всеки рафт и дори да си събират.Прости и здрави ъглови скоби, свързващи два предмета дървени мебели заедно, като ъглите на по-солидна конструкция, и могат да се използват за определяне на елементи, като кътове столове, крака на маса, етажерка, легла, шкафове и дори чекмеджета.на страница A + са дадени подробни инструкции стъпка по стъпка за инсталиране за вашата помощ.Идеален за употреба в домове, магазини или в предприятия със системи стелажи.

Клиентите също го харесват..