• Ново
Телескопи Raxinbang, Сладък Телескоп за детски партита, Преносими Игрови Подаръци за момчета и Момичета, Играчка Бинокъл за деца (Цвят: червен)
zoom_in

Телескопи Raxinbang, Сладък Телескоп за детски партита, Преносими Игрови Подаръци за момчета и Момичета, Играчка Бинокъл за деца (Цвят: червен)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Това може да позволи на вашите деца да видят много прекрасни сцени и да ги вдъхнови за любов към природата- Материал : ABS.Това може да позволи на вашите деца да видят много прекрасни сцени и да ги вдъхнови за любов към природата.2 x 4 виж - Това е една много привлекателна играчка.Описание Изработен от висококачествен материал, бинокъл е здрава и проектирана за продължителна употреба.Това може да позволи на вашите деца да видят много прекрасни сцени и да ги вдъхнови за любов към природата.Характеристики - Цвят : Синьо, Зелено, Оранжево, розово, лилаво, Червено, жълто.Отличен за игри на децата и развитие на техния интерес към другите неща.- Размер : около 9 х 11. лесно се задържа и не позволява подхлъзване.- Децата могат да видят нещата далеч с помощта на това хубаво бинокли.Това може да преувеличават всичко, което сте виждали. Нескользящая дизайн на ръкохватката.Това е една много привлекателна играчка. лесно е да се водят и да се предотврати подхлъзване.- Нескользящая дизайн на ръкохватката.Децата могат да видят нещата далеч през този сладък бинокъл. оборудван е с дълга връв, която децата могат да виси на шията си, когато те извършват дейности на открито, това е креативен подарък за рожден ден за децата си, който ще им даде повече удоволствие и изненада.

Клиентите също го харесват..