• Ново
Да победим Вентилатор за Охлаждане на Двигателя на 21 000 об./мин. Радиоуправляеми Радиатор на Двигателя на висока скорост на Вентилатора за Охлаждане за Радиоуправл?
zoom_in

Да победим Вентилатор за Охлаждане на Двигателя на 21 000 об./мин. Радиоуправляеми Радиатор на Двигателя на висока скорост на Вентилатора за Охлаждане за Радиоуправляемого Колата 1/0-аз съм Скала Бесщеточный Двигател

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

18 г Подходящи за 1/10-ти мащаб радиоуправляемого кола с бесщеточным двигател Осъществяване Списък : 1x30 мм, висока скорост на вентилатора за охлаждане на двигателя Забележка : 1Скоростта може да достигне на 21 000 об/мин, което осигурява отличен ефект на разсейване на топлината за защита на двигателя.7 И Типа на щепсела : конектор JST Максимална скорост : 21000 об/ мин Размер на вентилатора за охлаждане : прибл. 【Страхотен дизайн модели】 Радиатор е изпълнен в черен корпус, лесен и крут. 【Лесна инсталация】 За JST конектор удобен, лесен за инсталиране и използване, както и инсталация има положителни и отрицателни полюса и неправилно връзка не работи. 30 * 30 * 10 мм / 1. предназначен за двигателя радиоуправляемой модел автомобил 1/10-ти мащаб са Малки по размер и леки, удобни за инсталиране и отстраняване. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря! 2. 【Защита на двигателя 】 Скорост може да достигне на 21 000 об/мин, чудесен ефект на разсейване на топлината за защита на двигателя.Моля, обърнете внимание : Включете щепсела е разделен на положителен и отрицателен полюс, неправилно свързване няма да работи. 【Материал премиум-клас】 Вентилатор за охлаждане на двигателя е изработен от висококачествен алуминиев материал, обработен с CNC машина, за да се гарантира точността, анодирован, за лека и дълготрайна работа, чудесното качество на изработката.39 Тегло в инчове : прибл.Този вентилатор за охлаждане на двигателя е снабден с конектор JST, лесен за инсталиране и използване, както и инсталация има положителни и отрицателни полюса и неправилно връзката няма да работи, безопасно и сигурно Параметри : Тип на продукта : Вентилатор за охлаждане на двигателя Материал : алуминий + пластмаса Цвят : червен Входно напрежение : 5-8,45 Изходен ток : 0.

Клиентите също го харесват..