• Ново
BCOATH 3 Серии Хомячья Тръба Хомячьи Меки Играчки Костенурка Плюшен Малка Голяма Хомячья Клетка Хомячья Тръба Играчка Хомячья Играчка Хомячья Приключенска Тръба DIY В?
zoom_in

BCOATH 3 Серии Хомячья Тръба Хомячьи Меки Играчки Костенурка Плюшен Малка Голяма Хомячья Клетка Хомячья Тръба Играчка Хомячья Играчка Хомячья Приключенска Тръба DIY Външни Тръби джудже хамстер Пластмасов Човек

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

89 X2ТУНЕЛ ЗА КЛЕТКА на хамстер - клетка за малки животни могат да бъдат склеена от няколко групи, за да се свържете с клетка за хамстер с еднакъв диаметър.Удобни тръби, по които домашни животни, които могат лесно да се катерят и да играе, без да вредят на краката. свързващ тунел за домашни любимци с малък размер, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди. удовлетворяйте естествени инстинкти, което ще подобри качеството на живот и предлага на вашето хомячку повече забавление и развлечение. - Добри играчки за вашите домашни любимци, на вашите домашни любимци ще се радвате на забавно и щастлив игра в крысиныйлабиринт-тунел. - Може да е извън клетката.ИГРАЧКА-тунел за хамстери - забавни играчки : Забавен тунел за малки животни ще привлече вниманието на домашни животни, което позволява на хомячкам проучи, да се обучават и да се забавляват. комплект тръби и тунели за хамстери Ако търсите професионална пластмасова тръба за хамстери, а след това си търси свърши тук.МАЛКА КУТИЯ ЗА КУЧЕТА - - Можете да смесвате и съчетавате външни пътеки по свое желание.Удобни тръби, по които домашни животни, които могат лесно да се катерят и да играе, без да вредят на краката.Информация за стоки, Външната тръба Adventure е Направена от висококачествен материал, практичен и трайни за дълго използване.ТУНЕЛ ЗА КЛЕТКА на хамстер - клетка за малки животни могат да бъдат склеена от няколко групи, за да се свържете с клетка за хамстер с еднакъв диаметър.МАЛКА КУТИЯ ЗА КУЧЕТА - - Можете да смесвате и съчетавате външни пътеки по свое желание.36 X2 удължител клетка за хамстер. Клетка за целомъдрието за мъже -със собствените си ръце туннельная играчка, пластмасов материал, супер качество, здрав, лесно я нарани. - Изработена от пластмаса, сигурно и трайно, с отлична консистенция на клетки за малки животни. удовлетворяйте естествени инстинкти, което ще подобри качеството на живот и предлага на вашето хомячку повече забавление и развлечение.

Клиентите също го харесват..