• Ново
Поставяне и монтиране на BoxWave за Lenovo IdeaPad 300 17.3 (Поставяне и монтиране на BoxWave) - Представител поставка за лаптоп VersaView, Ергономична Регулируема Метална поставка за ла?
zoom_in

Поставяне и монтиране на BoxWave за Lenovo IdeaPad 300 17.3 (Поставяне и монтиране на BoxWave) - Представител поставка за лаптоп VersaView, Ергономична Регулируема Метална поставка за лаптоп - Сребрист металик

BGN 23.31

Брой продукти
check Налично

Идеален за всяка офис среда или домашен офис ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантно покритие от полиран АЛУМИНИЙ за по-модерен и изтънчен дизайн. ⚓ [ЖИВИ И здрави] Здрав, не прогибается под налягане. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ ДРЪЖКА] ГУМЕНИ крачета за предотвратяване на приплъзване, за да си Idea Pad 300 17.? [РЕГУЛИРУЕМА] Напълно РЕГУЛИРУЕМИ под всеки ъгъл и на 6 инча височина за подобряване на стойката на тялото в продължение на целия работен ден.Добре обмислен дизайн включва в себе си открито пространство под поставката за преместване на клавиатурата или поставяне на такива обекти, като хартия.Побереги си на гръбначния стълб!Използвайте елегантна поставка за преносим компютър EXECUTIVE VERSAVIEW, за да се повиши и по-ниски Idea Pad 300 17.Напълно РЕГУЛИРУЕМИ под всеки ъгъл и на височина и 6 инча за подобряване на стойката на тялото в продължение на целия работен ден. ? [РЕГУЛИРУЕМА] Напълно РЕГУЛИРУЕМИ под всеки ъгъл и на 6 инча височина за подобряване на стойката на тялото в продължение на целия работен ден.Елегантно покритие от полиран АЛУМИНИЙ за по-модерен и изтънчен дизайн.3, или дори поставка за четене на книги, за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] В задната част на влакчета има отвори за циркулация на ВЪЗДУХА, да си Idea Pad 300 17.Добре обмислен дизайн включва в себе си открито пространство под поставката за преместване на клавиатурата или поставяне на такива обекти, като хартия. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] В задната част на влакчета има отвори за циркулация на ВЪЗДУХА, да си Idea Pad 300 17.3 не перегревался дори след честа употреба!.3 не перегревался дори след честа употреба!. ⚓ [ЖИВИ И здрави] Здрав, не прогибается под налягане.

Клиентите също го харесват..