• Ново
Преносима 2 бр Сушене на Окото Сгъваема Сушилня За Чинии Мивка, Сушилни За Съдове Простор За дрехи, Сгъваема Сгъваема Сушене на Окото 4 Слой на Окото Закачалка Подве?
zoom_in

Преносима 2 бр Сушене на Окото Сгъваема Сушилня За Чинии Мивка, Сушилни За Съдове Простор За дрехи, Сгъваема Сгъваема Сушене на Окото 4 Слой на Окото Закачалка Подвесная Простор За Риба Подвесная Простор Найлон

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Простор : Сгъваема конструкция, подвесную решетка за сушене може да се сгъва, монтаж и демонтаж се извършват бързо и лесноПодвесная риболовна мрежа, за сушене на риба и зеленчуци., Простор за дрехи. -Подходящ за вътрешно и външно използване.Мрежа за сушене на риба : идеален за домашна употреба, простор ви дава възможност бързо да изсъхне голямо количество риба в малко пространство. - Сгъваема конструкция сушильной багажник, удобна за употреба и съхранение на сушилни палатки.Подкладочный скоба представлява каркасную, солидна и здрава подвесную решетка за сушене на закрито.Списък на опаковки 2 x Подвесная мрежа за сушене Характеристики - Цвят : синя метална мрежа за сушене. също така е много удобен за носене. - : Може , и не трябва да се притеснявате за опасността от падане, когато е сухо и многопластова мрежа. -Здрава, лека окото дизайн позволява бързо да изсъхне подвесную сетчатую сешоар.Окото сушилня : Сгъваема mesh мрежа за сушене, изработени от нейлонового материал, за удобно и лесно съхранение. - Размер : 65,00 X35,00 X35,00 см / 25,55 X13,76 X13,76 см Чанта за съхранение на сушилни.простор за дрехи с външната мрежа фланец тип за опазването на чистотата на продуктите. - Сушете продукти : може да се суши боб, храна, растения, листа, дрехи и т.

Клиентите също го харесват..