• Ново
5 БР. Шифоновые Дъвка за коса, Шал за коса с Цветен Модел, Цветя, Букети за Косата, годината на Реколтата Аксесоари за Жени и Момичета (Дъвка за шалове с цветен печат)
zoom_in

5 БР. Шифоновые Дъвка за коса, Шал за коса с Цветен Модел, Цветя, Букети за Косата, годината на Реколтата Аксесоари за Жени и Момичета (Дъвка за шалове с цветен печат)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Ние винаги ще бъдем тук, за незабавно решаване на проблемаНадявам се да ви харесат нашите продукти!.Дълга дъвка за коса може да се използва за украса на ръцете или чантата и т. ★ Интимно следпродажбено обслужване : Ако имате някакви проблеми с продукти за насипни коса, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ★ Материал премиум-клас : Тези шалове са изработени от шифон.Те също могат да бъдат използвани като прекрасен подарък за вашите приятели и семейство за рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, Хелоуин, Коледа, Нова година. ❀ Какво получавате? Еластични ленти за коса 5шт, като тази на снимката.★ Дъвка за коса Материал : Тези гумени ленти за коса, изработени от висококачествен шифон, добра текстура и лъскава, удобни за употреба и по-меки. ★ Дизайн 2 в 1 : Тези пръстени за коса може да се използва отделно, като всяка част дъвка за коса ще отговарят на вашите различни нужди.Всяка не оставяйки следи скоба за завързване на опашката съдържа здрав и добре убирающийся гумен кабел.Може много добре да фиксира косата ви, тя не може да навреди на косата, лесно се носи или стреля. ★ Копринени дъвка за коса По повод на : Можете да носите тези шифоновые дъвка за коса по време на партита, церемонии, всекидневно носене, спортувате, грима, в офиса, в училище, пътуванията.

Клиентите също го харесват..