• Ново
Xmenha Най-Малки Единични обшивки, Скрити Невидими слушалки са Малки за работа Безжична Bluetooth Микро Мини Миниатюрни Слушалки за сън, за Малки Уши с Зарядно калъф Шумоп?
zoom_in

Xmenha Най-Малки Единични обшивки, Скрити Невидими слушалки са Малки за работа Безжична Bluetooth Микро Мини Миниатюрни Слушалки за сън, за Малки Уши с Зарядно калъф Шумоподавляющие втулки за сън

BGN 10.19

Брой продукти
check Налично

След N-пъти настройки професионален екип настройки, подобрява тълкуване на човешкия глас на средни и високи честоти3, безжична връзка по-бързо и по-стабилна. 2 микрофона с технология за намаляване на шума на околната среда работят заедно, проследяване на звуците около вас, и веднага се генерират обратния сигнал за намаляване на фоновия шум, като ви позволява да чувате кристално чисти разговори, като че ли се общува лице в лице с други хора.3 за по-стабилна връзка, на по-висока скорост на трансфер и по-силен сигнал.《Леки безжични слушалки True съвместими с всички устройства с поддръжка за Bluetooth, като например слушалки за i Phone Samsung Android, i OS, смартфони, таблети, слушалки за i Pad Pro и така нататък; и със защита от изпотяване, спортни безжични слушалки, много подходящи за практикуване на този спорт, спортни зали, тренировъчна програма, шофиране, пътуване, самолети, домашен офис и бягане и т.Обадете се по микрофона по време на спорт по всяко време и на всяко място.Нови безжични слушалки TWS ще ви позволи да се потопите в света на музиката.Стереофоничен звуков ефект HIFI ви позволява да пее на сцената и възпроизвеждане на оригиналния звук с висока точност на възпроизвеждане.3 за по-стабилна връзка, на по-висока скорост на трансфер и по-силен сигнал.Следпродажбено обслужване, Ние предлагаме безплатна гаранция за всеки продукт за период от една година. Отворете калъф за зареждане на слушалките, за автоматично зареждане и да се свържете към телефона, автоматично изключване и зареждайте, когато поставите слушалките в калъф за зареждане, лесен за употреба.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. 《Леки безжични слушалки True съвместими с всички устройства с поддръжка за Bluetooth, като например слушалки за i Phone Samsung Android, i OS, смартфони, таблети, слушалки за i Pad Pro и така нататък; и със защита от изпотяване, спортни безжични слушалки, много подходящи за практикуване на този спорт, спортни зали, тренировъчна програма, шофиране, пътуване, самолети, домашен офис и бягане и т. Ако получите дефектна стока или имате някакви въпроси по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас. Нов обновен чип, Bluetooth 5. Моля, прочетете внимателно ръководството на потребителя преди да използвате.

Клиентите също го харесват..