• Ново
Зелена Камуфляжная Бутилка за вода Glaphy със Скелети на Динозаври, Не съдържа BPA, Неръждаема Стомана, 12 унции, Детски Изолирани Бутилки за вода, за училище, офис, магаз?
zoom_in

Зелена Камуфляжная Бутилка за вода Glaphy със Скелети на Динозаври, Не съдържа BPA, Неръждаема Стомана, 12 унции, Детски Изолирани Бутилки за вода, за училище, офис, магазин, Фитнес, спорт, Пътуване, 350 мл

BGN 4.20

Брой продукти
check Налично

Дръжте водата при температура над 45 ° C в продължение на 10 часа и 65 °C в продължение на 6 часа 【Храни от неръждаема стомана】 С двойно запазване на топлина и студ. 【Размерът и капацитетът на】 7,76 х 2,55 инча /19,7 х 6,5 виж Обемът на бутилката за вода е около 12 мл / 350 мл. Класически дизайн и технология нанопечати се използват, за да се направи цялата чаша по-щадящи околната среда и забавна, както и различни тенденции от стилове правят вашата чаша е по-голяма видимост.Дръжте водата при температура над 45 ° C в продължение на 10 часа и 65 °C в продължение на 6 часа.Не съдържа BPA и не е токсичен.Първична идея на дизайна е не само бутилка за вода, но и страхотно произведение на изкуството, което ви позволява да се пие достатъчно количество вода с очаквания и благодарност.Първична идея на дизайна е не само бутилка за вода, но и страхотно произведение на изкуството, което ви позволява да се пие достатъчно количество вода с очаквания и благодарност. При наливании вряла вода в чаша, тя не трябва да бъде прекалено пълна, за да предотвратите изгаряния, причинени от переливом. Класически дизайн и технология нанопечати се използват, за да се направи цялата чаша по-щадящи околната среда и забавна, както и различни тенденции от стилове правят вашата чаша е по-голяма видимост.Той никога не оставя страничен привкус на метал или ръжда.Препоръчително е първо да добавите гореща или ледена вода за подгряване или охлаждане, за да се постигне най-добрия ефект за запазване на температурата и студ. 【Няколко цвята / мотиви за избор】 да Избират между най-популярните цветове / модели на пазара. 【Размерът и капацитетът на】 7,76 х 2,55 инча /19,7 х 6,5 виж Обемът на бутилката за вода е около 12 мл / 350 мл. 【Храни от неръждаема стомана】 С двойно запазване на топлина и студ. лесно и практично, това е най-добрият подарък за приятели, семейство, деца, син и дъщеря. Glaphy Забавно бутилка за вода Материал - Храни от неръждаема стомана 304 Размер -8,86x2,55 инча /7,76x2,55 инча Капацитет - 17 унции (около 500 мл) / 12 унции (350 мл) Време на експозиция - 10 часа при температура над 45 градуса по Целзий, 6 часа при температура над 65 градуса по Целзий на ТОПЛО СЪВЕТИ 1.

Клиентите също го харесват..