• Ново
sicoozoe Женски Гамаши За тренировки с Подтяжкой задните части, Панталони За йога с контрол на корема с Висока талия, Безшевни спортни Чорапогащи за коремни преси (25 ин?
zoom_in

sicoozoe Женски Гамаши За тренировки с Подтяжкой задните части, Панталони За йога с контрол на корема с Висока талия, Безшевни спортни Чорапогащи за коремни преси (25 инча)

BGN 9.99

Брой продукти
check Налично

Направете така, че вашата плячка правят да изглежда по-пълно48% Найлон, 44% Полиестер, 8% ликра. 【Приложимо случай】 Дамски панталони excecise - това е комбинация от мода, функционалност и производителност.Това е чудесен избор за спортни облекла. 【Дизайн с висока талия】 Дамски безшевни гамаши за фитнес с висока талия и широк колан за корекция на фигурата, регулаторния корема, помагат за идеално стягат контура на излишните мазнини в областта на талията към тялото си, което ви изчистен вид. 【Гамаши за фитнес зала със защита от коремни преси】 Тези компресия спортни гамаши са безшевни дизайн, издържат на тестовете на клекове и завои, осигуряване на сверхкомфортное покритие при пистите, приседаниях и выпадах, без да причиняват дискомфорт, дразнене или решетка.Благородна и гладка тъкан, която създава усещане за обнаженности и неограничени движения.Издърпайте закопчалка. 【Комфортен материал】 Женски гамаши за джогинг, изработени от приятна за кожата дишаща материя, която сякаш ви обхваща втория слой на кожата.Идеален за практикуване на йога, джогинг, колоездене, пилатес, танци, вдигане на тежести, волейбол, упражнения, фитнес, всекидневна употреба и за всякакви други занимания на закрито или на открито.

Клиентите също го харесват..