• Ново
Седмица медицински Сестри 2023 Балони Банер Седмица Благодарност Сестри Банер Бижута Златни Балони за Седмицата медицински Сестри Честване на Деня Завършил медсес?
zoom_in

Седмица медицински Сестри 2023 Балони Банер Седмица Благодарност Сестри Банер Бижута Златни Балони за Седмицата медицински Сестри Честване на Деня Завършил медсестринского дела

BGN 4.43

Брой продукти
check Налично

Седмица медицински сестри 2023 година с балониИнформация за размера на тези латексови балони са с размер от около 12 см, а размерът на фольгированных балони "Седмица на медицински сестри 2023" е около 16 сантиметра. златни латекс балони, 6 бр. златни конфети, балони, за да ви осигурят една незабравима и приятна тематична парти за медицински сестри.Пратката включва : 1 бр. подходящи материали : да са изработени от качествен латекс и фолио, здрави и трайни, могат да пропускат въздух и хелий, им е лесно да се съборят или выцвести; Моля, обърнете внимание, че продукти от латекс имат лек мирис, което е нормално, просто оставете ги на проветриво място и да елиминирате миризмата в рамките на 1-2 дни.Гаранция за удовлетвореност : Ако срещнете някакви проблеми или имате нужда от помощ, моля свържете се с нас, ние веднага ще решим това за вас и ще подмяна и връщане. банер с балони на "Седмицата медицински сестри 2023", 10 бр.Широки случаи : тези балони за партита за медицински сестри, много е удобно да се взема в комплекта и да се мотае на таван, прозорци, врати, създавайки впечатляващ декоративен ефект, подходящи за абитуриентски бал седмици медицински сестри, абитуриентски партита, медицински сестри, на партито по повод освобождаването на медицинските сестри се пенсионират, медицински материали за декорация на партита за медицински сестри.

Клиентите също го харесват..