• Ново
Homoyoyo 3 бр., Куки за тежки условия на работа, Закачалки за дрехи, Залепваща Закачалка за Куки, конзола за Монтиране на Универсални Куки, Лигав Вратата Куката, Пластмас?
zoom_in

Homoyoyo 3 бр., Куки за тежки условия на работа, Закачалки за дрехи, Залепваща Закачалка за Куки, конзола за Монтиране на Универсални Куки, Лигав Вратата Куката, Пластмасови Самозалепващи Закачалки за Куки, Лепило Закачалки

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

75 X2Аксесоар за дрехи, закачалки за банята, Тя ще запази дома, банята и кухнята в ред.75 инча куки за кърпи за баня.САМОЗАЛЕПВАЩИ тоалетна-ЧАСОВА - конструкция без перфорация и лепило, ефективна защита на стени, лесно управление и е с лесен монтаж.Куката за кърпи без перфорация - куката, който може да се върти, може да воткнуться в ъгъла, ефективно използване на пространствената структура на ъгъла.Куката за кърпи без перфорация - куката, който може да се върти, може да воткнуться в ъгъла, ефективно използване на пространствената структура на ъгъла. ЛЕПКАВА закачалка за куки-Куката е изработена от полипропилен, който е трайна. - Няма да навреди на вашите стени, плътно залепен, лесно пада от лепило пластмасови куки-подпори. ЛЕПКАВА закачалка за куки-Куката е изработена от полипропилен, който е трайна.Информация за стоки, Окачен на кука за баня С клейкими табли, те могат да са здраво приклеиваться до стената, не пада.Списък на опаковки, 3 x закачалки за куки Особености - Куката, който може да се върти, може да причини в ъгъла, ефективно използвайте пространствена структура на ъглов кухненски шкафове за лепкави куки. дизайн без перфорация на куката за окачване на козината подходящ за употреба върху всяка гладка повърхност. - Добре е подходящ за съхранение на всички всячины, което спестява място, пазете дома си в чистотата на Пластмасова закачалка за дрехи. - Могат да бъдат поставени в банята, за да се наруши изискването за ограничаване на пространството на пластмасови самозалепващи закачалки за куки.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА за КУХНЕНСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ - С помощта на тези удобни куки лесно можете да намерите това, което ви трябва.

Клиентите също го харесват..