• Ново
WANLIAN 2 Опаковки Стъклени Врати на Панти 90 Градуса, каси за Врати на Панти за душ от неръждаема Стомана, Резервни Части за Закрепване на стена за Стъкло, Неръждаема Ст?
zoom_in

WANLIAN 2 Опаковки Стъклени Врати на Панти 90 Градуса, каси за Врати на Панти за душ от неръждаема Стомана, Резервни Части за Закрепване на стена за Стъкло, Неръждаема Стомана, Златен Полиран Хром (2 Парчета, Титанов

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

без рамки панти за душ стъклени врати на панти за душ стъклени врати на панти за душ 90-градусная врата на панта за душатаСлед това положение инсталиране на багажник на рамката на вратата, се определя с помощта на шперплат, преди да инсталирате.Също така на разположение като замяна на детайли за монтаж хардуер.Той може да упражнява двустранно отваряне или затваряне на 90 градуса, без шум. Подходяща за стъкло с дебелина от 8 до 12 мм /0,31-0,47 инча, всяка линия с капацитет до 40 килограма.Той може да упражнява двустранно отваряне или затваряне на 90 градуса, без шум. стъклени панти за душ.То не е обект на корозия и блести с вградени нескользящими подложки за предпазване на стъкло.Панта стъкло на вратата може автоматично затваряне на стъклени врати в рамките на 25 градуса, независимо от вътрешната или външната ориентация. без рамки панти за душ стъклени врати на панти за душ стъклени врати на панти за душ 90-градусная врата на панта за душата.След това инсталирайте рестриктивна слот в горната част на вратата по подобие на класификация. ❤ Приложение : Нашият 90-градусная стъклена врата на панта, може да се използва и за закрепване на стъклени врати на стената /метален /дървен стълб, дебелината на стъклото е 8-12 мм /0,31-0,47 инча, ширина от 80 см до 100 см /от 31 инча до 39 инча, издържа на 140 кг. стъклени панти за душ. ❤Забележка : моята 90-градусная панти за душ подходящ за врати от стъкло с дебелина 8 мм-12 мм или от 1/3 до 1/2" дебелина от 1/2" до 1/2".Панти за тежки условия на работа мат 4 мм, неръждаема стомана, без ръжда, устойчив на дневни надраскване, корозия и потъмняване на стенописите, всяка линия с капацитет до 40 килограма. панти за душ от златисто стъкло. ❤ Приложение : Нашият 90-градусная стъклена врата на панта, може да се използва и за закрепване на стъклени врати на стената /метален /дървен стълб, дебелината на стъклото е 8-12 мм /0,31-0,47 инча, ширина от 80 см до 100 см /от 31 инча до 39 инча, издържа на 140 кг.Врата на панта душ кабината е изработена от тежка рамка от неръждаема стомана, която може да се използва в продължение на дълго време, и я лесно да се съборят или да се деформира. ❤ БАСЕЙН МАТЕРИАЛ : Стъклена врата на панта душ кабината е изработена от висококачествена неръждаема стомана, стабилна и устойчива на надраскване.Най-накрая, да закачите на стъкло, а след това поставете вратите скоби на горните и долните краища на крилото,. ? Как да инсталирате : Нашите 90-градусные без рамки панти за душ са проектирани така, че да им е лесно да се установи.Маршрут маршрут и поставете при необходимост, както и определете местоположението на рамката на вратата.Най-накрая, да закачите на стъкло, а след това поставете вратите скоби на горните и долните краища на крилото,.

Клиентите също го харесват..