• Ново
Детска стерео слушалки DIWUER за Nintendo Switch, PS4, Xbox One с микрофон с шумопотискане, меки слушалки Съраунд звук, външни слушалки с led подсветка за PC, Mac, лаптоп (син)
zoom_in

Детска стерео слушалки DIWUER за Nintendo Switch, PS4, Xbox One с микрофон с шумопотискане, меки слушалки Съраунд звук, външни слушалки с led подсветка за PC, Mac, лаптоп (син)

BGN 14.99

Брой продукти
check Налично

1 Моля, пробвайте го на мобилния си телефон, преди да инсталирате слушалките на PS4, за да се уверите, че той работи добре. Въпрос 2 : Ще бъде ли тази слушалка работи на старата версия на контролера на Xbox One?.?50 мм аудиодрайверы осигуряват съраунд звук, осигуряване на потапяне в играта : Детска слушалки DIWUER с висококачествени 50 мм драйвер, осигуряващ високо качество на имитация на обемен звук, за да подобри геймплея.Отговор 3 : Кабел-сплитер с жак 3,5 мм е необходим, когато се свързвате към КОМПЮТЪР, ако искате да използвате слушалки и микрофон едновременно. ? Ярки led светлини : Голяма красива led светлини, монтирани на слушалките, е достатъчно стръмен, за да се подчертае атмосферата на играта. На интелектуално устройство изберете "Smart" след получаване на искането "Пусни гласов чат?". Влезте в режим, който поддържа гласов чат чрез онлайн приложението Switch. Въпрос 3 : Защо, когато се свързвате към КОМПЮТЪР няма звук?.Често задавани въпроси : .Ако имате инсталиран звук в настройките на "Целия звук", можете, но ако той е настроен на "Звук за чат", можете да чуете звука само от страна на микрофона.Ако имате някакви въпроси относно нашата слушалки, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Въпрос 4 : Това е детска слушалки USB?. При свързване с Xbox one S, трябва да зададете чувствителността на микрофона на средната стойност, нито минимален, нито максимален. Трябва да се обърне внимание на това, включен превключвател микрофон или не.Бутон за изключване на звука и силата на звука, поместени на висококачествена солидна плетеном проводника, удобно проектирани за бърза и лесна настройка. След това дълго натискайте бутона PS4 или влезте в настройките на системата, там в периферните машини, изберете "Настройка на звука и устройства", "Извод за слушалки", след това променете го на "Всички аудио". При използване на настолен компютър Линк е задължително използвайте кабел за пренос на данни.С адаптивни аудиодрайверами можете да видите по-добре посоката, от която идва звук, като огън, стъпките на противника и преглед на сценария.При свързване на слушалки към Nintendo Switch : . ?Микрофон с функция за намаляване на шума подобрява атмосферата на играта : Слушалки DIWUER се регулира във всички посоки и дава възможност за улавяне на гласа под ъгъл от 120 градуса.Отговор 2 : Да, но при свързване към контролера на Xbox One старата версия изисква допълнителен адаптер на Microsoft (не е включен в комплекта). Когато слушалката е свързана с PS4, задължително увеличете чувствителността на микрофона вътре в ухото слушалки.

Клиентите също го харесват..