• Ново
Жак Hm 10 бр. Накрайници от луженой Медна тел на морската клас за тежки условия на работа, на Края на кабела на батерията, Капси за клеммных конектори SC Ring гама (AWG4)
zoom_in

Жак Hm 10 бр. Накрайници от луженой Медна тел на морската клас за тежки условия на работа, на Края на кабела на батерията, Капси за клеммных конектори SC Ring гама (AWG4)

BGN 36.43

Брой продукти
check Налично

· Тези кабелни накрайници за акумулаторни батерии са безопасни и надеждни, отлични за разпределителни кутии, морски плавателни съдове, колички за голф, слънчеви панели за домашно приложение и тРазмер на проводника AWG и определянето на размера на шипове на върха за удобство на идентификация. · За вашата работа, ние предлагаме 10 бр. Параметри : Материал : мед Повърхност : луженая Тип : 1 тип Количество : 10 бр. · Тези кабелни накрайници за батерията, са безопасни и надеждни, отлични за разпределителни кутии, морски плавателни съдове, колички за голф, слънчеви панели за домашно приложение и т. пръстен клемм SC със студен край, те са сортирани и опаковани в пластмасова кутия. · Тези пръстеновидни клеми SC морския клас е одобрен от UL и отговаря на всички подходящи европейски стандарти. ·Клеми с здрава конструкция повишаване на издръжливост при високи температури, както и закрита конструкция предпазва от влага, осигуряване на надеждност на връзката; висок клас нарастващото отвор за по-лесно въвеждане на кабели.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен, аз ще ви отговоря в рамките на 12 часа. · Тези пръстеновидни клеми SC морския клас е одобрен от UL и отговаря на всички подходящи европейски стандарти. ·Всички пръстеновидни клеми SC изработени от 100% отожженной електролитна мед клас за максимална проводимост, с луженой повърхност за защита от корозия. ·Клеми с здрава конструкция повишаване на издръжливост при високи температури, както и закрита конструкция предпазва от влага, осигуряване на надеждност на връзката; висок клас нарастващото отвор за по-лесно въвеждане на кабели.Моля, вижте конкретен размер на продукта в съответствие с втората картинка.

Meterial:
 Copper Surface

Клиентите също го харесват..